Corona maatregelen

 • Vanaf 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021 zijn de deuren van onze fysieke winkels helaas gesloten. We helpen je graag online! Shop jouw favoriete items op www.bomont.nl.

  Hier staan wij voor je klaar met dezelfde aandacht en service die jij van ons gewend bent in de winkels. We bezorgen je pakketje altijd gratis bij je thuis. Ook shop je duizenden items van topmerken nu in de SALE.

 • Omdat het momenteel niet mogelijk is om je bestelling in één van onze winkels op te halen, zullen we in week 52 alle klantbestellingen verzamelen op ons HQ. Vanuit daar zullen we contact met je opnemen om ervoor te zorgen dat je jouw bestelling op tijd in huis hebt.

 • DHL bezorgt zoveel mogelijk via de standaard levertijden. Daarnaast heeft DHL aangegeven het aantal contactmomenten tussen DHL-punten en bezorgers te verminderen. Door deze maatregel is het mogelijk dat een verzending naar het DHL-servicepunt een dag langer onderweg is. Vanuit DHL krijg je altijd bericht wanneer jouw bestelling onderweg is. Meer informatie vanuit DHL vind je hier.

  Let op: momenteel is het erg druk bij de post, daardoor kan de verzending mogelijk iets langer duren dan gebruikelijk. Onze excuses hiervoor!

 • Ja zeker, jouw pakketje wordt zoals gewoonlijk thuis bezorgd!

  DHL bezorgt zoveel mogelijk via de standaard levertijden. Daarnaast heeft DHL aangegeven het aantal contactmomenten tussen DHL-punten en bezorgers te verminderen. Door deze maatregel is het mogelijk dat een verzending naar het DHL-servicepunt een dag langer onderweg is. Vanuit DHL krijg je altijd bericht wanneer jouw bestelling onderweg is. Meer informatie vanuit DHL vind je hier.

  Let op: momenteel is het erg druk bij de post, daardoor kan de verzending mogelijk iets langer duren dan gebruikelijk. Onze excuses hiervoor!

 • In verband met de aangescherpte maatregelen, zijn een aantal servicepunten gesloten. DHL zal jouw bestelde pakket tot drie keer toe aanbieden. Indien het na drie keer niet gelukt is om het pakket af te geven, zal deze ‘retour afzender’ worden gestuurd.

 • Graag willen we je vragen om contact op te nemen met onze Customer Service. Zij helpen je graag verder! 

  Op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur kan je onze Customer Service bereiken op het nummer: 0118-586400 of via webshop@bomont.nl.

  Omdat onze winkels gesloten zijn tot en met 19 januari, hebben we onze retourperiode verlengd naar 40 dagen.

 • Stuur de artikelen terug in dezelfde verpakking en voeg het meegestuurde retourformulier toe in jouw pakket. Ga naar www.bomont.nl/retouren/ om je retourlabel aan te maken. Omdat niet alle geopende servicepunten de mogelijkheid hebben om een sticker te printen, adviseren we je om het label zelf te printen en op je retourpakket te plakken.

  I.v.m. sluiting van ‘niet-essentiële winkels’, is het niet altijd mogelijk om jouw items te retourneren bij jouw vertrouwde servicepunt van DHL. Het dichtstbijzijnde afhaalpunt kan dus verder weg zijn dan je van DHL gewend bent. DHL heeft haar depots beschikbaar gesteld als afleverpunt. Kijk hier voor de geopende servicepunten van DHL: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/vind-dhl-punt

  Omdat onze winkels gesloten zijn tot en met 19 januari, hebben we onze retourperiode verlengd naar 40 dagen.

 • Je hoeft je geen zorgen te maken. Omdat onze winkels gesloten zijn tot en met 19 januari, hebben we onze retourperiode verlengd naar 40 dagen.

  Mocht je hierbij hulp nodig hebben, dan willen we je  vragen om contact op te nemen met onze Customer Service. Zij helpen je graag verder! Op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur kan je onze Customer Service bereiken op het nummer: 0118-586400 of via webshop@bomont.nl.

 • Heb je je bestelling laten bezorgen bij een DHL-punt, maar je ben niet in de gelegenheid deze op te komen halen? Neem dan contact op met onze Customer Service. Zij zorgen ervoor dat jouw bestelling geretourneerd wordt en vervolgens wordt verstuurd naar uw huisadres op het moment welke voor jou het beste uitkomt.

  Op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur kan je onze Customer Service bereiken op het nummer: 0118-586400 of via webshop@bomont.nl.

Direct antwoord

0118-586400Van ma - vrij van 08.30 - 17.00 uur

webshop@bomont.nl(binnen 2 werkdagen antwoord op je vraag)