Corona maatregelen

  • Ja, alle Bomont-winkels open en kan veilig geshopt worden. De actuele openingstijden kun je vinden op de winkelpagina’s van onze website. Houd deze dus goed in de gaten voor eventuele veranderingen.

  • Om het shoppen zo veilig mogelijk te maken zijn hebben wij in onze winkels voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo verwelkomen wij je met een glimlach, maar houden wij 1,5 meter afstand. Daarnaast nemen wij extra hygiëne-maatregelen. 

    Verder willen wij je vragen om zoveel als mogelijk met pin te betalen. Mocht je toch met contant geld willen betalen, wissel het geld uit zonder handcontact door het geld op de toonbank te leggen. Onze collega’s blijven thuis bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts. Wij willen je vragen om hetzelfde te doen als u bovenstaande klachten heeft. Wij verwelkomen je dan graag op www.bomont.nl voor de ultieme shopbeleving!

    Deze vervelende situatie raakt ook ons als Bomont, maar wij blijven positief. Mocht je alsnog vragen hebben kun je altijd contact opnemen met onze Customer Service. Wij willen jou als klant bedanken voor het vertrouwen en het in acht houden van de nodige maatregelen in onze winkels. Laten we samen sterk staan en goed op elkaar passen! Tot ziens in onze winkel (of online)!

  • DHL bezorgt zoveel mogelijk via de standaard levertijden. Daarnaast heeft DHL aangegeven het aantal contactmomenten tussen DHL-punten en bezorgers te verminderen. Door deze maatregel is het mogelijk dat een verzending naar het DHL-servicepunt een dag langer onderweg is. Vanuit DHL krijg je altijd bericht wanneer jouw bestelling onderweg is. Meer informatie vanuit DHL vind je hier.

    Link: https://www.dhlparcel.nl/nl/zakelijk/corona-europa

Direct antwoord

0118-586400Van ma - vrij van 08.30 - 17.00 uur

webshop@bomont.nl(binnen 2 werkdagen antwoord op je vraag)