Corona maatregelen

 • Ja zeker, jouw pakketje wordt zoals gewoonlijk thuis bezorgd!

  DHL bezorgt zoveel mogelijk via de standaard levertijden. Daarnaast heeft DHL aangegeven het aantal contactmomenten tussen DHL-punten en bezorgers te verminderen. Door deze maatregel is het mogelijk dat een verzending naar het DHL-servicepunt een dag langer onderweg is. Vanuit DHL krijg je altijd bericht wanneer jouw bestelling onderweg is. Meer informatie vanuit DHL vind je hier.

 • De meeste DHL punten blijven geopend ook als deze in een niet essentiële winkel zijn gevestigd. Maar houdt er rekening mee dat de openingstijden tijdelijk gewijzigd kunnen zijn. DHL zal jouw bestelde pakket tot drie keer toe aanbieden. Indien het na drie keer niet gelukt is om het pakket af te geven, zal deze ‘retour afzender’ worden gestuurd.

 • Stuur je pakket retour
  Stuur de artikelen terug in dezelfde verpakking en voeg het meegestuurde retourformulier toe in jouw pakket. Ga naar www.bomont.nl/retouren/ om je retourlabel aan te maken. Omdat niet alle geopende servicepunten de mogelijkheid hebben om een sticker te printen, adviseren we je om het label zelf te printen en op je retourpakket te plakken. 

 • Je hoeft je geen zorgen te maken. We hebben we onze retourperiode verlengd naar 60 dagen.

  Mocht je hierbij hulp nodig hebben, dan willen we je vragen om contact op te nemen met onze Customer Service. Zij helpen je graag verder! Op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur kan je onze Customer Service bereiken op het nummer: 0118-586400 of via webshop@bomont.nl.

 • Heb je je bestelling laten bezorgen bij een DHL-punt, maar je ben niet in de gelegenheid deze op te komen halen? Neem dan contact op met onze Customer Service. Zij zorgen ervoor dat jouw bestelling geretourneerd wordt en vervolgens wordt verstuurd naar je huisadres op het moment welke voor jou het beste uitkomt.

  Op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur kan je onze Customer Service bereiken op het nummer: 0118-586400 of via webshop@bomont.nl.

Direct antwoord

0118-586400Van ma - vrij van 08.30 - 17.00 uur

webshop@bomont.nl(binnen 2 werkdagen antwoord op je vraag)