Scotch & Soda Jongenskleding 45 artikelen

Scotch & Soda Jongenskleding 45 artikelen
45 artikelen
45 van 45 artikelen

Scotch Shrunk Jongens

Scotch Shrunk is het kleine broertje van het populaire Nederlandse kledingmerk Scotch & Soda. Naast Scotch & Soda ontwerpt Maison Scotch kleding voor de trendy vrouw, Scotch R’belle voor modieuze meisjes en Scotch Shrunk voor stoere en actieve jongens. De kleding van Scotch Shrunk is perfect voor jongens die nu al een gevoel voor mode en stijl hebben. Voor jongens die kleding willen dragen waarmee ze opvallen en zich kunnen onderscheiden van anderen.
 

SCOTCH SHRUNK: HET BROERTJE VAN...

Samen met Scotch R'Belle, de meisjescollectie van Scotch & Soda, heeft het kledingmerk zich opgewerkt tot een van de grootste spelers op het gebied van kinderkleding. De eerste collectie Scotch and Shrunk verscheen in het voorjaar van 2008. De mannencollectie van het moederbedrijf werd letterlijk gekrompen en ook ontworpen voor de kleine broertjes en zonen. Hierdoor onderscheidde het merk zich van anderen en werd Scotch and Shrunk populairder dan Scotch ooit had durven dromen. Inmiddels zijn er al verschillende versies van de Scotch Shrunk jas, shirts, sweaters, broeken en shorts van het kledingmerk op de markt gekomen. De stoere jongenscollectie loopt van maat 104 tot en met maat 176. 
 

VINTAGE STIJL, UNIEKE LOOKS

De producten van het geliefde merk zijn altijd herkenbaar door de classic en vintage stijl, de herkenbare inslag van Scotch & Soda. Camouflageprints, tie-dyes en opvallend gekleurde broeken is wat de jongenscollectie van Scotch Shrunk herkenbaar maakt. De ontwerpen en unieke combinaties zijn geïnspireerd door ideeën van over de hele wereld. Zo verrast de collectie van dit seizoen je met een bonte mix aan patronen en een tropisch kleurenpalet. De collectie laat zien dat alle soorten kledingstukken en diverse prints goed met elkaar te combineren zijn. Alles is mogelijk! Er wordt met hart en ziel gewerkt aan het uitwerken en verfijnen van de kledingstukken. Dit is veelal terug te zien in de afwerking van de binnenkant en het rijkelijke gebruik van verschillende details. Scotch Shrunk vindt het belangrijk om kleding te ontwerpen die met liefde en plezier gedragen wordt. De producten moeten van uitstekende kwaliteit zijn en ook betaalbaar!
 

SCOTCH SHRUNK: WARM DE WINTER IN

De stoerste jongenskleding voor in het najaar is dus nu weer ge-update in een geheel nieuwe collectie! Deze Scotch Shrunk najaarscollectie is nu verkrijgbaar bij Bomont.nl. De nieuwe collectie is geïnspireerd op kleuren die geleend zijn van het zonlicht, gecombineerd met prints uit verre streken. Voornamelijk donkergroen, okergeel en diep blauw sieren de nieuwe trendy collectie. Daarnaast hebben de shirts vaak een leuke opdruk die ervoor zorgen dat de look compleet wordt. Kom in winterse sferen met de nieuwe vrolijke maar stoere kleding van Scotch Shrunk. 
 

SCOTCH SHRUNK ONLINE

Kijk online in de Bomont.nl webshop voor de leukste items van Scotch Shrunk. In onze webshop zijn verschillende items te vinden, zoals T-shirts, truien en jeans, allemaal ontwikkeld voor stoere maar modieuze jongens! Op zoek naar een leuk bedrukt T-shirt of een nieuwe mooie spijkerbroek voor een jongen voor in het voorjaar? Twijfel dan niet langer en neem een kijkje in onze Scotch Shrunk webshop.