Jack & Jones Jongenskleding 33 artikelen

Jack & Jones Jongenskleding 33 artikelen
33 artikelen
33 van 33 artikelen

Van jeans tot complete outfit

Jeans van Jack & Jones, een merk waar mannen, en nu ook de kleinere mannen, alles vinden wat ze nodig hebben. Voor kids kun je nu dus ook allle stoere items shoppen. Hoe geweldig is dat! Jack & Jones is ontstaan in 1990 en maken sinds toen items waar mannen echt behoefte aan hebben. Een merk waarbij jij je eigen stijl kunt creëren. Ze zijn begonnen met jeans, omdat dit vaak dé basis is voor een outfit. Een goede jeans en je bent al op de helft! Hierna werd de collectie uitgebreid voor de perfecte complete look voor heren. Sinds 2019 zijn zij uitgebreid naar het maken voor de perfecte look voor onze kleinere mannen!

Jack & Jones junior collectie

Iedere jongen is anders, zo heeft iedereen ook zijn eigen stijl. De keuze is dan ook reuze in de collectie van Jack & Jones zodat iedereen bij zijn eigen stijl kan blijven. Van originele classics, tot stoere vintage items, ze hebben het allemaal!

Jack & Jones online bij Bomont.nl

Het merk is dan wel ontstaan vanuit het maken van de perfecte jeans, maar zij hebben hun kwaliteiten gelukkig verbreed naar het maken van een complete look! Denk daarbij aan broeken, T-shirts, vesten en truien. Stoer, cool, fris en on-trend, Iedereen wil zo aan zijn dag beginnen! Bekijk dan ook snel de gehele collectie bij Bomont.nl en shop jouw favoriete items van dit merk.