Dit zijn de leukste Valentijnscadeaus

De dag van de liefde staat voor de deur en dit is een mooie gelegenheid om jouw dierbare extra in het zonnetje te zetten. Valentijnsdag draait natuurlijk om de liefde, maar kun je in alle vormen vieren. Bijvoorbeeld met jouw geliefde, beste vriend(in) of familie. Wij hebben daarom de leukste cadeautjes op een rij gezet die jij aan jouw dierbare kunt geven en samen van kunt genieten.

Geef een complimentje

Wie houdt daar nou niet van, een lief complimentje van een dierbare. Geef daarom één van onze living items met de leukste teksten er op. Geef bijvoorbeeld een mooie kaars van Zusss of My Flame Lifestyle cadeau, waar niet alleen een leuke boodschap op staat, maar ook een geheime boodschap in zit. Hoe leuk is dat! 

Kook het favoriete gerecht van jouw dierbare

Één van de meest voorkomende activiteiten om te doen op Valentijnsdag is om lekker uit eten te gaan, maar het is nog leuker om zelf met z'n tweetjes te koken. In de kookboeken van Bomont Collection vinden jullie sowieso wel een gerecht waar jullie allebei van gaan smullen. 

Een zoet cadeau

Verras jouw dierbare met zelf gebakken cupcakes, taart of een andere lekkernij. Of organiseer een bakavond waar jullie samen de lekkerste creaties kunnen bakken. Geef hierbij mooie Zusss items cadeau om jullie baksels nog leuker te maken.

Een vaas voor de bloemen

Wanneer je aan Valentijnsdag denkt, denk je al snel aan hartjes, chocolade en bloemen. We snappen dat je graag origineler wil zijn dan dit, geef er daarom jouw eigen draai aan! Maak bijvoorbeeld die prachtige bos rozen persoonlijker door er een leuke vaas bij te geven, die helemaal bij jouw dierbare past. Zo maak je het geven extra uniek!

Quality time

Kruip dicht tegen elkaar aan op de bank met jullie favoriete snackjes & drinken en geniet van een romantische film samen. Zijn jullie nou niet van de romantische films? Dan is een actie film of een marathon van je favoriete serie ook heel leuk om te kijken. Zolang jullie maar lekker knus onder een dekentje zitten.  

Hoe verras jij jouw dierbare?

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Bekijk meer cadeautips

Bekijk Valentijn looks

Annebeau

Stage Collega E-commerce