4 tips om een blazer te stijlen

Blazers, we kunnen er niet genoeg van krijgen!

Een blazer kan niet meer ontbreken in jouw kledingcollectie. Het is een trendy maar basic item wat je op verschillende manieren kunt combineren en zo naar jouw smaak kan dragen. Weet je nog niet hoe je dit het beste kunt doen? Geen zorgen! In deze blog geven we 4 tips hoe je jouw blazer kunt stijlen.

1. Je blazer casual dragen

Als je voor de casual look wilt gaan draag je jouw blazer op een jeans. Voor alledaags kun je een skinny jeans met sneakers combineren en voor werk juist weer met een mom jeans en een leuke blouse. Het is heel simpel, maar toch enorm stijlvol.

2. Draag het als pak

Het is niet alleen meer voor zakelijke gelegenheden maar nu ook voor het dagelijks leven; het dragen van een pak. Het is een enorme trend geworden en zo ook te koop bij Bomont.

Je kunt het classy combineren met een wit T-shirt of juist weer comfy met een witte sweater. Het voordeel van een pak is dat je het ook los van elkaar kunt dragen. Zo koop je niet één outfit, maar eigenlijk drie outfits. Win-win!

3. De blazer als jas gebruiken

Je favoriete blazer kan ook prima als jas gebruikt worden. Als het in het voorjaar nog te koud is om alleen met je hippe zomerjurk of je rokje met nieuwe T-shirt naar buiten te gaan, kun je een bijpassende blazer aantrekken. Dit is een prima oplossing als tussenjas en het maakt je outfit ook nog eens af!

4. Draag een riem om de blazer

Wil je vandaag niet voor simpel gaan en je outfit iets meer opleuken? Trek al je riemen uit de kledingkast en kijk welke het beste bij jouw blazer matcht. Heb je er één gevonden? Doe hem dan om je blazer! Dit geeft jouw outfit een compleet andere look. Nog een voordeel; het accentueert ook je taille.

Heb jij de perfecte blazer al in je kast?

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Ontdek de hele collectie

Indy

Marketeer