Huisparfums 18 artikelen

Huisparfums 18 artikelen
Onze merken Toon producten
Prijs Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Huisparfums 18 artikelen
18 artikelen
18 van 18 artikelen

Huisparfums

De basis van alle geuren vind je terug in de natuur. Geuren weerspiegelen je karakter, persoonlijkheid, en voorkeuren. Geuren die qua karakter doen denken aan alledaagse dingen die je vindt in de natuur. Denk aan vanille, citroen/limoen, of de frisse geur van sinaasappel. Een bos verse bloemen of het warme gevoel wat je krijgt bij een volle ceder houten geur. Geuren roepen emoties op en brengen je terug naar die bijzondere plek uit je jeugd of het frisse gevoel van een bloemenveld. 

GA VOOR WARM OF FRIS

Huisparfums helpen bij het creëren van jouw eigen droomwereldje, of dit nu een warme en gezellige omgeving is of juist strak en fris. Voor ieder karakter is er een geschikte huisparfum te vinden. Wat dacht je van de geur Cashmere van Ipuro, met een hoofdtoon van zwarte bes, rozen, gardenia's en cederhout. Een vleugje amber erdoor geeft het een rijk en diep karakter. 

Ga voor een huisparfum met de geur van Lemongrass om je huiskamer, slaapkamer of douche heerlijk fris en fruitig te houden. Geen muffe geurtjes meer, geen stinkende sokken of de muffe geur die een slaapkamer soms kan vasthouden. Nee, deze magische geurstokjes helpen je van al je geurtjes af, waardoor jij je kunt focussen op de heerlijk verfrissende geur van lemongrass. Dat noemen wij nou eens goed je dag beginnen!

De mens is dan ook in staat om meer dan 10.000 geuren te onderscheiden. We kunnen dus wel stellen dat de reukzin het meest complexe en complete zintuig is wat een mens heeft. Vroeger was de reukzin ontzettend belangrijk om gevaar te kunnen ruiken en te kunnen overleven. Anno 2019 is dat nog steeds het geval. Het herkennen van geuren is cruciaal voor een mens. Ondanks dat we nu onze reuk niet meer perse hoeven in te zetten om te kunnen overleven, kunnen we onszelf wel laten meeslepen met een heerlijke geur. Citroen en hout voor in een warme en sfeervolle woonkamer en de frisse geur van lelies en bloemen voor in de slaapkamer of badkamer.

OVERAL EEN LEKKER LUCHTJE

Een unieke geur voor in iedere ruimte van het huis. Door de speciale bewerking van de stokjes blijven de geurstokjes lang ruikbaar en zul je lang plezier hebben van jouw favoriete geur. Naast geurstokjes vind je in onze webshop ook interieurparfums en huisparfums. Zoals het woord al zegt, deze parfums spuit je in je woonkamer, slaapkamer of badkamer op een oppervlakte of stof en de ruimte zal worden voorzien van een heerlijk geurtje. Of je laat zo'n handig flesje met geurstokjes gewoon staan op je favoriete dressoir, kastje of plankje. Ze hebben een mooie en rijke uitstraling en zijn dus eigenlijk in elke interieurstijl in te passen. Of jij nu meer van de Scandinavische eenhoud of de romantische gezelligheid bent, in onze ruime selectie huisparfums vind je én jouw nieuwe favoriete huisgeur én een setje wat je met een gerust hart kunt laten zien aan gasten en bezoekers. Dus waar wacht je nog op?