Hoodies heren 67 artikelen Toon 96 per pagina

Hoodies heren 67 artikelen Toon 96 per pagina
Maat Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Hoodies heren 67 artikelen Toon 96 per pagina
67 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 67 artikelen

Heren Hoodies

De hoodie kent een langere geschiedenis dan de meesten van ons zullen beseffen. Ze verschenen voor het eerst op het toneel in de jaren '30 en bleven daarna een absolute topper te zijn om in te sporten of om in te relaxen voor of na het intensieve bewegen. Enkele decennia later, in de jaren '70, werd de hoodie een absoluut statussymbool binnen de wereld die bekend staat als de 'hip-hop scene'. Hoodies werden destijd geassocieerd met ruig, onbedwongen en rebels en anno 2019 heeft een hoodie nog steeds een eigenzinnig randje. Ideaal voor iedereen die lekker zijn eigen weg wil volgen op het gebied van mode en stijl. Herken jij jezelf daar in? Dan is een hoodie absoluut iets voor jou!

MULTIFUNCTIONEEL: DE HOODIE

Gelukkig hoef je echt geen rapper of breakdancer te zijn om de veelzijdigheid van hoodies te kunnen laten zien in je look. Nee, deze hoodies zijn veelzijdig en echt overal bij te mixen en matchen. Beeld jezelf eens in tijdens een weekendje weg. Jullie gaan een stukje wandelen of nog sportiever, een stukje rennen. De hoodie beschermt je tegen alle invloeden van buitenaf door de vastgenaaide hoofdbedekking in de vorm van een capuchon. Hoodies ademen, zijn voorzien van fijne laagjes stof aan de binnenzijde en ze zijn gemakkelijk aan -en uit te trekken.

ONEINDIG VEEL SOORTEN, MATEN EN KLEUREN

Je kunt een ware trendsetter worden en kiezen voor hoodies in verschillende stijlen, kleuren én maten. Ga voor een mooie okergele kleur met een felle tekstopdruk voor die ultieme urban-look en kies een sportief model waarmee je zo op een zeilboot kunt gaan zitten. Trek een ruim zittend model aan naar school en steel de show in de klas. Je kunt kiezen voor hoodies die langer vallen of wat korter in de taille. Je draagt zo'n hoodie dan heel leuk op een stoere verwassen jeans of een gekleurde chino voor een preppy look. Hoe dan ook, die hoodies zorgen ervoor dat je eruit zal zien om door een ringetje te halen!