Bickley + Mitchell 39 artikelen

Bickley + Mitchell 39 artikelen
Doelgroep Toon producten
Maat Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kies je Doelgroep
Bickley + Mitchell 39 artikelen
39 artikelen
39 van 39 artikelen

Bickley + Mitchell

Bickley + Mitchell is bedacht door een groepje creatievelingen in Amsterdam in 2011. Het merk is gespecialiseerd in gebreide producten voor mannen en vrouwen. Het idee? We zijn allemaal uniek en we zouden deze verschillen juist moeten koesteren. Niets is gelijk en dat maakt het juist zo mooi. Daarom volgt het merk haar eigen gevoelens en gedachtes, zonder mee te gaan met de grote meute.

FUNCTIONEEL MAAR TOCH TRENDY

Een ander doel van dit frisse merk is om het gat tussen mode en functionaliteit te dichten. Mode moet comfortabel en functioneel zijn en andersom. Innovatie en veranderen staan dan ook hoog in het vaandel bij dit frisse merk. Daarbij proberen de ontwerpers altijd traditie, kwaliteit en ervaring terug te laten komen in alle ontwerpen. Doordat alle designs zo uniek zijn, kun je de mutsen, sjaals en wanten de komende jaren met een gerust hart dragen. Ze zijn namelijk trend-proof. Dat is dus heel lang plezier van hele mooie accessoires!

WINTER 2019/2019 READY!

En dat is fijn. Want de winter komt er weer aan en het kwik gaat dalen. We krijgen weer behoefte aan een dikke muts, sjaal en een paar goede wanten om te kunnen dragen naar het werk. Zo blijven de handjes warm en de oortjes comfortabel. Nooit meer op het werk aankomen als een ijspegel, nee, deze trendy winterse accessoires houden je heerlijk warm. De nieuwe collectie van 2019/2019 bevat prachtig gebreidem mutsen, sjaals en ultra zachte wanten. Door de frisse en fashionable designs kun je er elke dag bijlopen om door een ringetje te halen. Dus ga lekker naar buiten, trotseer de kou en trakteer jezelf op een paar goede winterse accessoires!