Badkleding Meisjes 157 artikelen Toon 96 per pagina

Badkleding Meisjes 157 artikelen Toon 96 per pagina
157 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 157 artikelen

Badkleding Meisjes

Hippe badpakken, een vrolijke bikini en een trendy short om te dragen over je bikini of badpak heen. Kinderen houden van de zomer en wij snappen wel waarom. De vakantie is begonnen en de waterpret kan beginnen! Geen stress, je kunt lekker gaan plonsen en spetteren in het water met een nieuwe blitse bikini of badpak.

ONEINDIG VAAK VAN DE GLIJBAAN

Wat is er belangrijk bij kinder badmode? Het moet slijtvast zijn, goed blijven zitten en tegen een stootje kunnen. We weten allemaal dat kids onvermoeibaar zijn en het liefst tachtig rondjes van de glijbaan gaan. Nog een paar keer duiken in het zwembad of een watergevecht met papa of mama. Ja, wij weten waar kids van houden en wat hier bij past. Of ze nu van streepjes of stippels houdt, of meer van de effen kleuren van Calvin Klein is. Een bikini of badpak moet vooral lekker zitten, dat is belangrijk!

ZOEK DE VERKOELING OP!

Gelukkig is er heel veel keuze. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een printje van gemaakt. Zwart-witte panterprint, tropische bladeren of strepen en stippels, Manouxx geeft het woord printje een geheel nieuwe dimensie. Ga je dit jaar niet op vakantie? Geen probleem. Indian Blue bikini's laten je in een tropisch oord wanen zonder dat je daar persé hoeft te zijn. Kun je ook gewoon lekker spetteren in het badje in de achtertuin. Waar je de verkoeling ook gaat opzoeken deze zomer, aan bikini's badpakken én shorts geen gebrek!