Badkleding Jongens 153 artikelen Toon 96 per pagina

Badkleding Jongens 153 artikelen Toon 96 per pagina
153 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 153 artikelen

Badkleding Jongens

Met liefde voor zon, zee en strand is de zomer een geliefd seizoen voor velen! Net als in ons dagelijks leven willen we er ook op het strand goed uit zien. Daarom zijn ook zwembroeken onderhevig aan modetrends! Ieder jaar zijn er andere kleuren en prints die passen in het modebeeld van dat moment, en ook badmode moet daarop aangepast worden!

VOLG DE ZOMERTRENDS

We kijken er serieus het hele jaar naar uit: de zomer. Wanneer het weer in Nederland dan eindelijk warm en zonnig genoeg is om er op uit te gaan, dan doen we dat ook massaal. Lekker naar het buitenzwembad, een meer in de buurt of naar de kust om een duik te nemen in de frisse zee. Handdoekje mee, koelbox achterop en genieten van die zon!

PRINTJE HIER, PRINTJE DAAR...

Dat doet jouw kleine ontdekkingsreiziger natuurlijk in een trendy zwemshort met haaien, palmbomen of gekko's van Shiwi. Net als bij andere kledingstukken, is dit het jaar van de printjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een printje van gemaakt. Kies voor groen, blauw of rood, voor kreeftjes of een grafische print van Vingino of Indian Blue. Deze merken voorzien je in al je wensen. Combineer je zwembroek met een matchende handdoek en wat ook helemaal hip is? Matching outfits met papa, opa, je neef of je oom. Dus kies hetzelfde printje zwembroek voor je zoon, neefje of kleinzoon en jullie zullen de show gegarandeerd stelen op het strand.

DRIJF WEG OF NEEM EEN DUIK

Val op in het zwembad, neem een duik of drijf lekker weg op een opblaas flamingo of pizzapunt. Eet een ijsje en paradeer in je nieuwe zwembroek langs de meisjes op het strand. Of je dat nu hier doet of op een verre bestemming? Dat maakt ons niet uit. Je kunt je lekker bewegen door de fijne binnenvoering van meshstof en zelfs fanatiek baantjes trekken is geen probleem. Deze zwembroeken laten iedereen stralen, nu nog een zonnetje en het hele gezin zal stralend bruin terugkomen van vakantie!