Tommy Hilfiger Meisjeskleding 64 artikelen Toon 96 per pagina

Tommy Hilfiger Meisjeskleding 64 artikelen Toon 96 per pagina
64 artikelen Toon 96 per pagina
45 van 64 artikelen

Tommy Hilfiger Meisjes

Tommy Hilfiger is al jaren een iconische speler op de modemarkt. Dit geldt zeker ook voor de kinderkleding die het merk ontwerpt en ontwikkeld. Iedereen kent de items van Tommy door het kenmerkende rood-witte merkembleem en de stijl ademt door in elk kledingstuk: nautisch.
De kleuren die je terug ziet in de collecties zijn voornamelijk rood, blauw en wit. Je kunt je mini-me met deze items een look geven die op de zee is geïnspireerd. Veel polo’s, kraagjes, streepjes en printjes fleuren het merk op.

De ultieme preppy look

Is jouw jongedame stoer en houdt zij ervan om er netjes en chique bij te lopen? Dan zijn de items van Tommy echt iets voor haar. Een mooie knot in het haar en ze zal eruit zien om door een ringetje te halen. Verfijnd, maar toch helemaal volgens de laatste trends. Er is geen merk wat zo’n fijne uitstraling heeft als Tommy. De invloeden van Tommy zijn divers en de fijne basiskleuren sieren de collecties. Je creëert binnen no-time een preppy look. Dus wil jij je wanen in een klassieke ‘American cool’ stijl? Dan zijn de items van Tommy een perfecte match!

KIES VOOR DUURZAAMHEID MET TOMMY

Tommy Hilfiger is al goed op weg om volledig duurzaam te worden en hebben dus zeker al wat successen geboekt die bijdragen aan een groenere toekomst voor de mensheid en onze planeet. Hieronder zijn er een paar uitgelicht zodat jij als consument weet hoe Tommy zich inzet voor duurzaamheid.

De eerste jeans van 100% gerecycled materiaal

In de lente van 2019 lanceerde Tommy Hilfiger de eerste jeans stijlen die van 100% gerecycled katoen waren gemaakt. Dit heeft ervoor gezorgd dat Tommy Hilfiger het eerste merk werd met jeans gemaakt van 100% katoen op een grote industriële schaal. Sindsdien zijn er meer dan 600,000 denim kledingstukken gemaakt met daarin tenminste 20% gerecycled katoen.

Duurzaamheid wat traceerbaar is

Tommy Hilfiger heeft een intern duurzaam materiaal dashboard, wat handige inzichten geeft in het totale gebruik van duurzame materialen. De verzamelde data wordt gebruikt om het proces van het opnemen van duurzame materialen in de collecties te versnellen.

Meer duurzame materialen

In 2019 was 72% van het gebruikte katoen vervaardigd uit duurzame bronnen. Een hele verbetering ten opzichte van de 13% in 2015. De lentecollecties van 2019 en 2020 bestaan zelfs uit 100% gerecycled katoen. Hoe fantastisch is dat?

Duurzame samenwerkingen

Tommy Hilfiger houdt zich aan de Fashion Industry Charter for Climate Action, een akkoord wat streeft naar een mode-industrie zonder uitstoot in 2050, iets waar Tommy Hilfiger zich beduidend voor inzet.