Welke jas draag je bij welke gelegenheid?

Het is niet altijd even makkelijk om de juiste jas te vinden voor een bepaalde gelegenheid. Er is veel keuze uit verschillende soorten jassen en elk heeft weer zijn eigen stijl en functie. Daarom hebben wij voor elke gelegenheid een aantal jassen voor jou op een rij gezet, zodat jij altijd met de juiste jas naar buiten gaat.

Een dagje weg

Voor een dagje weg zijn er verschillende jassen die je kan aantrekken. Probeer eens te denken aan een mantelteddy jastrenchcoat of een leren jas. Deze jassen zijn erg comfortabel en houden je lekker warm. Het ideale van deze jassen is dat je het leuk kan combineren met outfits en zo kan jij heerlijk door de stad kan lopen met je mooiste outfit.

Tijdens het wandelen

De parka is de perfecte jas voor mensen die er graag op uit zijn. Deze jas biedt veel comfort tijdens het wandelen door het goede warmte behoudt en dit type jas kan goed tegen een druppeltje regen. Daarnaast is de parka ook nog eens een stijlvolle jas die bij elke outfit past. Wil je voor een wat lichtere jas gaan dan kan je ook altijd de softshell dragen. Deze jas is zowel comfortabel én waterafstotend, maar wel minder warm dan de parka.

Koude avondactiviteit

De temperaturen kunnen in de avonden flink dalen. Dit kan voor problemen zorgen bij mensen die er graag buiten zijn op een koude avond. Het is daarom fijn om een warme en comfortabele jas te dragen. De dons/gewatteerde jas is de perfecte oplossing. Dons zorgt er namelijk voor dat jij je lichaamswarmte in de jas behoudt. Zo heb jij geen last van de koude temperaturen!

Uiteten

Wollen jassenblazers en mantels zijn de ideale jassen voor als je uit eten gaat. Deze jassen hebben een zakelijke en chique uitstraling. Je kan hiermee dus prima aankomen als je een avondje weg bent. Het combineren van deze jassen op je outfit is daarentegen ook niet ingewikkeld. Een jurk of rokje staat perfect bij de mantel door de lange pasvorm van deze jas. Daarnaast past een jurkje ook prachtig bij een wollen jas en een blazer. 

Bij slecht weer

Wij zijn het slechte weer inmiddels gewend. Je ontkomt er niet aan in dit land. Het is daarom belangrijk om goed voorbereid te zijn. De meest ideale jas die je kan aantrekken bij regen blijft toch wel de oud en vertrouwde regenjas. En wil je nog dikker aangekleed zijn, dan is de parka ook een ideale oplossing om te dragen. Parka's zijn namelijk ook waterdicht en houden je ook lekker warm.

Welke jas draag jij vandaag?

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Bekijk alle damesjassen

Bekijk de nieuwste collectie

Noël

Stage Collega E-commerce