Retourneren vanuit het buitenland

Mocht het artikel niet aan je verwachting voldoen, dan mag je bij ons uiteraard je artikel retourneren.

Woon je niet in Nederland?
Het bijgevoegde retourformulier dien je volledig ingevuld bij de retourzending toe te voegen waarbij duidelijk aangegeven is welk artikel je waarom wil retourneren. Beschik je niet meer over het retourformulier? Neem dan contact op met onze klantenservice of download het Algemeen Herroepingsformulier.


België
Je kunt het pakket retourneren via een punt van Bpost met de onderstaande link. DHL vraagt om afmetingen, voor een juiste afwikkeling hebben wij invultips bijgevoegd.

www.bomont.nl/retouren/

Let op, invultips voor het formulier: Wij adviseren je bij gewicht 1 (KG) in te vullen en kies bij formaat de optie JA. Verstuur s.v.p. alle retouren van 1 bestelling in 1 zending retour.


Duitsland
Je kunt het pakket retourneren naar onderstaand adres.

Bomont Centraal
Retourenafdeling
Anodeweg 62
4338 RA Middelburg

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt de terugbetaling verwerkt op dezelfde wijze als waar de bestelling mee betaald is.
Binnen +/- 7 werkdagen na ontvangst van jouw retour kan je de terugbetaling verwachten. Heb je gekozen voor Riverty? Dan ontvang je 3 dagen na de retourbevestiging een gecorrigeerde factuur in je email.


Ruilen
De artikelen moet in de originele verpakking of een andere gelijkwaardige, stevige verpakking worden geretourneerd. Wanneer je de volledige bestelling retour stuurt heb je recht op terugbetaling van de gemaakte verzendkosten voor de heenzending. Het risico van het retourneren zijn voor rekening van de koper.

De artikelen worden niet terug genomen indien het artikel:

  • Beschadigd is of slijtage vertoond.
  • Gedragen is (buiten het normale passen om).
  • Je hebt getracht een gebrek te herstellen
  • De gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

Klantenservice

Heb je hulp nodig?

Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 08:30 - 17:00 uur voor je klaar.

Je kunt ons bellen op 0118-586400 of mailen naar webshop@bomont.nl.