Acties & voorwaarden

Valentijnsactie

Verras jouw geliefde op Valentijnsdag: Schrijf een kaartje & maak kans op persoonlijk lied!

Bij elke aankoop in de winkel ontvang je een Valentijnskaartje, waarop jij een persoonlijke boodschap voor één van jouw geliefde kunt schrijven. Verras bijvoorbeeld jouw partner, buurman/buurvrouw, oom/tante, vriend/vriendin of iemand anders die jij graag in het zonnetje wil zetten. Wij sturen alle kaartjes op zodat jouw geliefde wordt verrast op Valentijnsdag!

Extra leuk! Uit alle geschreven kaartjes kiezen wij de drie meest hartverwarmende en unieke berichten, die vervolgens worden vertaald naar een persoonlijke liefdesode, die wordt geschreven en gezongen door de Zeeuwse band Peer. Wie weet ontvang jij dus op Valentijnsdag wel een betoverende videoboodschap in jouw kaart.

Actievoorwaarden: Het kaartje ontvang je enkel bij aankoop in de winkel | Met de winnaars wordt contact opgenomen via email | Alle kaarten worden opgestuurd naar de geadresseerde op Valentijnsdag | De winnaar ontvangt een opgenomen versie van het persoonlijke lied in een kaart op Valentijnsdag | Actie is geldig tot en met dinsdag 6 februari of zo lang de voorraad strekt

Sale, Actie of Aanbiedings deals: bespaar op heel veel kleding

In de Bomont Actie, Sale of aanbiedings deals vind je meer dan 2.100 items met 20, 25, 30, 40 of 50% korting. Van diverse merken zijn er uitverkoopartikelen, bekijk hier de Sale Merken. Zowel voor dames, heren als voor kinderen is er altijd wel een leuke selectie waarvoor je niet eens een Bomont actiecode nodig hebt om met korting te winkelen.


Bomont nieuwsbriefkorting: €5,00 voor nieuwe klanten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op Bomont.nl en ontvang direct een kortingscode voor € 5,00 in je mailbox. Dat is lekker om mee te starten als nieuwe klant! Browse rustig door het aanbod en bespaar! Deze code is alleen te gebruiken bij besteding van 50,- en niet in combinatie met andere codes of bij afgeprijsde artikelen.


Bomont Spaarbonus: ontvang een waardecheque van 5% korting

Koop je regelmatig iets bij Bomont? Elk halfjaar wordt gekeken naar je totale bestelbedrag en als je per halfjaar méér dan € 100 uitgeeft aan artikelen zonder korting, ontvang je waardecheque ter waarde van 5% van het bedrag dat je bij Bomont hebt besteed aan die artikelen. Leuke korting om mee te pakken, toch? Login in jouw account om je spaarpunten te bekijken. Heb je nog geen account dan kun je er hier een account aanmaken.


Bomont Dagacties

Ook om op de hoogte te blijven van alle Dagacties is het van belang dat u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief, sommige dagacties worden alléén aan nieuwsbriefleden meegedeeld. De dagacties zijn altijd slechts 24 uur geldig en worden pas op de dag zelf aangekondigd. Schrijf u daarom nu in voor onze nieuwsbrief.