Kortingscode of actiecode

Bomont Fashiondays

Tijdens de Bomont Fashion Days shop je tot 20% korting op ALLE* fashion! Shop in de Bomont winkels en online op bomont.nl. Deze actie loopt van donderdag 29 september t/m maandag 3 oktober 2022. In de winkels is de korting alleen van toepassing na vertoon van de nieuwsbrief of inschrijving op klantenkaart. Deze actie is niet geldig op living en accessoire merken. De korting is reeds verwerkt in de prijs en is geldig op geselecteerde items. Korting kan variëren van 15 tot 20 procent. Tevens geldt deze actie niet op lopende acties en/of aanbiedingen.

De volgende merken zijn uitgesloten van deze actie:

A Fish Named Fred, Airforce, Anna, Anna Blue, Studio Anneloes, Ballin, Like Flo, Lyle & Scott, Malelions, MSCW, PME Legend, Save the Duck, Vanguard, YAYA, Cast Iron en NZA.

Sale, Actie of Aanbiedings deals: bespaar op heel veel kleding

In de Bomont Actie, Sale of aanbiedings deals vind je meer dan 2.100 items met 20, 25, 30, 40 of 50% korting. Van diverse merken zijn er uitverkoopartikelen, bekijk hier de Sale Merken. Zowel voor dames, heren als voor kinderen is er altijd wel een leuke selectie waarvoor je niet eens een Bomont actiecode nodig hebt om met korting te winkelen.


Bomont nieuwsbriefkorting: €5,00 voor nieuwe klanten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief op Bomont.nl en ontvang direct een kortingscode voor € 5,00 in je mailbox. Dat is lekker om mee te starten als nieuwe klant! Browse rustig door het aanbod en bespaar! Deze code is alleen te gebruiken bij besteding van 50,- en niet in combinatie met andere codes of bij afgeprijsde artikelen.


Bomont Spaarbonus: ontvang een waardecheque van 5% korting

Koop je regelmatig iets bij Bomont? Elk halfjaar wordt gekeken naar je totale bestelbedrag en als je per halfjaar méér dan € 100 uitgeeft aan artikelen zonder korting, ontvang je waardecheque ter waarde van 5% van het bedrag dat je bij Bomont hebt besteed aan die artikelen. Leuke korting om mee te pakken, toch? Login in jouw account om je spaarpunten te bekijken. Heb je nog geen account dan kun je er hier een account aanmaken.


Bomont Dagacties

Ook om op de hoogte te blijven van alle Dagacties is het van belang dat u ingeschreven bent voor onze nieuwsbrief, sommige dagacties worden alléén aan nieuwsbriefleden meegedeeld. De dagacties zijn altijd slechts 24 uur geldig en worden pas op de dag zelf aangekondigd. Schrijf u daarom nu in voor onze nieuwsbrief.