Dit zijn de trendkleuren van dit najaar

Na een kleurrijke zomercollectie kunnen we niet wachten wat het najaar ons brengt. Houd je van kleur? Dan hebben we goed nieuws! Want dit najaar zien we ook weer heel veel mooie kleuren terug in de collecties! Wij laten je de trendkleuren zien die je niet wil missen deze herfst en winter.

Groen moet je doen!

Ja, je leest het goed. De trendy groene kleur zien we ook deze herfst en winter weer terug! De groene kleur maakte in 2021 zijn entree in onze kledingkasten en lijkt er te zijn om te blijven. Deze herfst en winter zien we niet alleen de frisse groene kleur, maar ook de donkergroene of olijfgroene kleur veel terug. 

Bekijk alle groene items

Alle tinten Roze

Ook roze blijven we dit najaar zien. Van zachte lichtroze tinten tot fuchsia, je ziet het allemaal voorbij komen. Deze kleur zorgt voor een frisse en jonge uitstraling en is perfect om een sombere herfstdag op te fleuren. Roze combineer je het beste met zwart, wit, beige, denim of groen. Maar je kunt ook uitpakken en kiezen voor een ton sur ton look, door verschillende roze tinten met elkaar te combineren. Dit seizoen zien we roze ook steeds meer in combinatie met oranje. Een echte trend! Misschien is dit beetje buiten je comfort zone, maar het is zeker het proberen waard!

Nude tinten

De nude tinten zien we net als voorgaande jaren, ook dit jaar weer terug in de collecties. Denk dan vooral aan beige, zandtinten, zachtgeel en lichtbruin. Alle tinten kun je perfect met elkaar combineren voor een ton sur ton look. Maar je kunt ze ook juist combineren met een knalkleurtje. Nude items zien we elk jaar terugkomen dus zijn daarom ook een goede investering in je kast waar je jaren mee kan doen. Echte musthaves!

Paars

Van donkerpaars tot lila, ook deze kleur zien we weer terugkomen in de nieuwe collecties. Wij houden ervan! Deze kleur combineer je mooi met wit, lichtgrijs, beige, ecru en denim. Houd je van kleur? Probeer dan eens lila te combineren met rood, donkergroen of natuurlijk paars!

Helder blauw

Een kleur die je niet snel zou verwachten in het najaar en de winter, maar we wel gaan zien is blauw. En dan met name helder, aqua blauw. Deze prachtige kleur zorgt met een lichtgroen accent voor een frisse maar toch warme look. Ook marineblauw gaan we veel terugzien. Deze kleur oogt elegant en is een echte musthave in jouw garderobe.

Voor welke kleur ga jij dit najaar?

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Ontdek de nieuwe collectie

Dit zijn de modetrends van herfst en winter 2022

Sanne

Content Creator