Dit zijn de trendkleuren van dit najaar

Na een kleurrijke zomercollectie kunnen we niet wachten wat het najaar ons brengt. Houd je van kleur? Dan hebben we goed nieuws! Want dit najaar zien we ook weer heel veel mooie kleuren terug in de collecties! Wij laten je de trendkleuren zien die je niet wil missen deze herfst en winter.

Bordeaux rood

Deze kleur werd voorheen vaak gecombineerd met een rustige tint, maar dit najaar mag je helemaal los gaan met de kleur bordeaux. Al is het slechts een klein accent in je accessoires, bij iedereen komt een bordeaux rode tint in de kledingkast terecht dit najaar.

Diep paars

Dit najaar staat in het teken van diep paars. Deze rijke en koninklijke kleur heeft de modewereld veroverd en wordt de najaars favoriet. Van diep aubergine tot donkerpruim, diep paars straalt warmte en luxe uit. Het is de perfecte keuze om je te hullen in elegantie tijdens de koelere maanden.

Mos groen

Dit najaar wordt de modewereld veroverd door de verfrissende en aardse tint van mosgroen. Deze kleur groen kan veelzijdig gestijlt worden en is geschikt voor elke gelegenheid. Bovendien is mosgroen gemakkelijk te combineren met andere herfsttinten voor een rustige look of combineer het met een felle kleur om meer op te vallen.

Chocolade bruin

Een klassieker voor het najaar: chocolade bruin! Van accessoires tot volledige damespakken, je kunt niet om deze prachtige bruine kleur heen dit najaar. Combineer deze kleur met lichte beige tinten voor een zachte look of ga voor een chique ton sur ton outfit.

Nude tinten

De nude tinten zien we net als voorgaande jaren, ook dit jaar weer terug in de collecties. Denk dan vooral aan beige, zandtinten, zachtgeel en lichtbruin. Alle tinten kun je perfect met elkaar combineren voor een ton sur ton look. Maar je kunt ze ook juist combineren met een knalkleurtje. Nude items zien we elk jaar terugkomen dus zijn daarom ook een goede investering in je kast waar je jaren mee kan doen. Echte musthaves!

Voor welke kleur ga jij dit najaar?

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels en deel jouw outfit met #mooimetbomont.

Ontdek de nieuwe collectie

Annebeau

Stage Collega E-commerce