Bomont breidt dames & herencollecties uit, stopt met kinderkleding

We hebben opwindend nieuws te delen over de toekomst van Bomont! Als vertrouwd en bekend Zeeuws modebedrijf hebben we altijd gestreefd naar vernieuwing en het bieden van de beste modetrends aan onze gewaardeerde klanten in Zeeland, Brabant en Zuid-Holland.

Van generatie tot generatie

Al sinds 1991 voorziet Bomont gezinnen van hoogwaardige kleding, met een uitgebreid assortiment voor dames, heren en kids. Met meer dan 150 merken en een ruime living collectie, verspreid over 13 fysieke winkels en een succesvolle webshop, is Bomont de ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle kleding. 

"Onze klanten kochten dertig jaar geleden veel voor hun kinderen in de maten 4 tot 16 jaar, met een prachtig aanbod aan merken. We hebben goed geluisterd naar onze klanten en gemerkt dat de kinderen van toen nu een eigen identiteit en stijl vinden in onze dames- en herencollecties. Het is daarom logisch dat we nu deze collecties nog verder uitbreiden en onze winkels hierop inrichten," aldus Ron Bouwman. 

Bomont blijft trouw aan zijn roots, en naast traditionele merken zoals Tommy HilfigerVanguard en Geisha, voegen we steeds meer diverse merken toe die populair zijn bij jongvolwassenen, zoals NukusZusss en PME Legend.

Passie, plezier en verandering

Ondanks deze veranderingen blijven werkplezier en duurzame inzetbaarheid de belangrijkste pijlers voor ons als familiebedrijf, ook in 2024. De persoonlijke service, gepassioneerde collega’s en het aanbieden van een assortiment dames- en herenkleding in combinatie met living blijven de essentie van ons bestaan, zoals mede-eigenaar Nawish Baars uitlegt. 

Momenteel zijn de verbouwingen al in volle gang. De voormalige kidsafdelingen van de winkels in Kamperland, Domburg, Renesse, Etten-Leur, Goes en Middelburg worden samengevoegd met de dames- en herenafdelingen. Mis niet de laatste kans om kindercollecties te bemachtigen bij Bomont Renesse, Etten-Leur, Goes en Middelburg eind dit jaar. Houd er rekening mee dat de kindercollectie vanaf 2024 niet meer online beschikbaar zal zijn.

We kijken ernaar uit om samen deze nieuwe reis te beginnen en je te blijven verrassen met de kwaliteit en service die je van Bomont gewend bent.

We hopen jullie snel te zien bij de uitgebreide winkels!

Bekijk de openingstijden en meer winkelinformatie hier:

Winkels

Annebeau

Stage Collega E-commerce