Calvin Klein Jongenskleding 7 artikelen

Kies je categorie

Calvin Klein Jongenskleding 7 artikelen

7 van 7 artikelen

Calvin Klein Zwembroeken Jongens

De zwembroeken van Calvin Klein zijn hot! Dit merk ontwerpt zwembroeken die minimalistisch, stevig en fashionable zijn. De laatste trends worden op de voet gevolgd zodat jouw stoere avonturier er ook op het strand bij kan lopen volgens de laatste modetrends. Iconische witte letters en het gebruik van modische kleuren sieren de collecties.

SPELEN ZONDER ZORGEN

De shorts zorgen ervoor dat hij onbezorgd over de boulevard of het strand kan lopen. Neemt hij liever een duik of is hij continue aan het voetballen met vriendjes en vriendinnetjes? Geen probleem, want door de fijne elastische band in de taille is de short goed vast te maken en zal deze niet afglijden of verplaatsen. De snel drogende stof zorgt ervoor dat hij binnen no-time weer is opgedroogd. Zo kan hij de hele dag door het water in en uit en lekker voetballen, uitrusten en zand kastelen bouwen met vrienden.

Extra leuk is dat Calvin Klein ook een soortgelijke badkleding lijn voor heren heeft ontworpen. Zo kunnen jullie je strandoutfits helemaal matchen! En dat vinden wij persoonlijk erg leuk!