Pip studio Woonaccessoires 8 artikelen

Pip studio Woonaccessoires 8 artikelen
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Toon producten
Pip studio Woonaccessoires 8 artikelen
8 artikelen
8 van 8 artikelen

PIP studio servies

Oprichtster Anke van der Endt studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven en daarna ontwikkelde zij al snel een eigen visie. In 2007 richtte zei dan ook haar eigen label op waarbij het alter ego van Anke, Pip een centrale rol speelt. De producten van dit vrolijke en kleurrijke merk staan altijd op zichzelf en passen daarbij ook altijd perfect in het grotere geheel. Ontworpen omdat Pip geen items kon vinden die volledig naar haar smaak waren. Het zijn alledaagse producten die iedereen kan gebruiken in het dagelijkse leven. Naast dat de producten praktisch moeten zijn, wil Pip ook vooral een sprankel geven aan het dagelijkse leven. Niet geheel losstaand is de slogan “Happy products for happy people” dus.

Pip wordt niet geleid door specifieke nieuwe trends of door de mode. Het merk ontwerpt wat zij leuk vindt. Mede hierdoor heeft het merk grote successen geboekt. Het is ondertussen internationaal bekend en wordt gewaardeerd door velen. PIP is in de korte tijd nadat ze haar studio is begonnen op de zolder van haar oude, vervallen Victoriaanse huis erg gegroeid. Ze ontwerpt nu diverse collecties van servies tot aan textiel en tassen, allemaal met evenveel precisie en plezier. Want kwaliteit en vrolijkheid zijn de belangrijkste waarde van PIP Studio.

PIP IN HET HELE HUIS!

Eén van de onderdelen van de PIP collecties is het brede assortiment servies. Dit assortiment bestaat uit een serie mokken voor verzamelaars, een theepot en etagère om gezellig thee te leuten met vriendinnen. Naast het thee servies is ook het ontbijtservies geliefd. Wil je het helemaal gezellig maken? Dan dek je de tafel in stijl met een bijpassende tafelloper, tafelkleed en servetten. En je vindt al deze pronkstukken in de webshop van Bomont.nl
PIP is in de korte tijd nadat ze haar studio is begonnen op de zolder van haar oude, vervallen Victoriaans huis erg gegroeid. Ze ontwerpt nu diverse collecties van servies tot aan textiel en tassen, allemaal met evenveel precisie en plezier. Want kwaliteit en vrolijkheid zijn de belangrijkste waarde van PIP Studio.
PIP studio is niet alleen geliefd bij de moderne vrouw, maar ook bij vrolijke jonge meiden. Want zeg nou zelf, wie wil er niet een heerlijk kopje thee drinken of gezellig tafelen met dit mooie servies! Dat is toch wat alle meiden willen. Shop daarom een PIP servies voor jong en oud bij Bomont.nl.

PIP STUDIO ONLINE BIJ BOMONT.NL

In de online webshop van Bomont.nl vind je de leukste producten van PIP. Van kommen tot eierdoppen en van ontbijtborden tot melkkannen, wij hebben het allemaal! Kies eenvoudig jouw nieuwe favoriete item van PIP en tover jouw tafel om tot een heus lenteparadijs! Met de vrolijke serie van PIP gaat dat gegarandeerd lukken! Kom maar op met die lente…