Pad Woonaccessoires 8 artikelen

Pad Woonaccessoires 8 artikelen
Prijs Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Pad Woonaccessoires 8 artikelen
8 artikelen
8 van 8 artikelen

PAD Kussens en Plaids

Nieuw, altijd verschillend, fris en nooit boring. Dat is de slogan van PAD. PAD is een term die wordt gebruikt in vele beschrijvingen van woonaccessoires, want kussens worden vaak “stoelpads” genoemd, net als dat kussens vaak als ‘padded’ worden omschreven.

AUTHENTIEK EN ORIGINEEL

PAD ontwikkelt kussens en alles wat daarbij hoort, door wonderlijke kleuren, moderne designs en fijne stoffen te gebruiken. De kussens van PAD zijn ontwikkeld met de standaard van OEKO-TEX® 100 in kleine workshops in Europa. Het merk doet niet aan massaproductie en wil juist die authentieke uitstraling behouden in haar producten.
Dit geeft onder andere de kussens een rijke en gedetailleerde uitstraling waarmee jij je woonkamer in een handomdraai een luxueuze uitstraling geeft. Is je bank grijs of bruin? Dan past een fel gekleurd kussen er juist goed bij om een beetje contrast aan te brengen in de woonkamer. De kussens zijn gemaakt van rijke en duurzame materialen waardoor je deze sowieso enkele jaren met plezier op je bank kunt laten liggen. Heerlijk om tegen te hangen, zitten of zelfs even een dutje te doen. Moet kunnen toch, even een half uurtje de oogjes dicht?