Bomont Wollen Damesjas 1 artikelen

Bomont Wollen Damesjas 1 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Bomont Wollen Damesjas 1 artikelen
1 artikelen
1 van 1 artikelen

Bomont Winterjassen Dames

Toppertjes, dat is hoe wij de winterjassen van Bomont het best zouden omschrijven. Van parka's tot nette wollen jassen en van bescheiden grijs tot feller rood, they got it all. Bomont is het huismerk van Bomont.nl en is speciaal in het leven geroepen om iedereen te laten stralen.

BOMONT: KWALITEIT & STIJLVOL

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe trui, een nieuwe top of een nieuwe winterjas, Bomont heeft kwalitatief goede items voor een hele aantrekkelijke prijs in de aanbieding. Met veel liefde en vakmanschap worden de kledingstukken ontworpen en er wordt continu gekeken naar innovatie en ontwikkeling. Vandaar dat de nieuwe winterjassen collectie dan ook helemaal volgens de laatste modetrends van 2019 is ontwikkeld. Denk hierbij aan nette wollen coats of een stoere parka-jas. Alle invloeden van nu vind je terug in de verschillende ontwerpen. 

WinterJASSEN VOOR IEDERE TYPE VROUW

Neem bijvoorbeeld een parka wanneer jij jezelf zou omschrijven als een echte ondernemer. Altijd op pad en vaak op de fiets of op het station. Deze jas houdt je namelijk gegarandeerd warm, droog en comfortabel. Ben je vaak te vinden op kantoor? Kies dan voor een nette wollen mantel, draag hier een leuke grof gebreide sjaal op en je bent helemaal Winter-proof. Zo zie je maar, deze veelzijdige collectie zorgt ervoor dat iedere vrouw kan stralen in een mooie nieuwe Winterjas!