Gaastra Windjack heren 6 artikelen

Gaastra Windjack heren 6 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Gaastra Windjack heren 6 artikelen
6 artikelen
6 van 6 artikelen

Gaastra Zomerjassen Heren

Ben jij een echte waterrat? Altijd te vinden op en rond het water? Dan hebben wij het perfecte merk voor jou: Gaastra. Dit merk adement nautisch in al haar ontwerpen. Begonnen in 1897 met het ontwerpen van items die je kunt gebruiken op, rond en in het water. Maritiem, nautisch, zee! Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een iconische in haar markt en je herkent de items van dit familiemerk uit duizenden.

NAUTISCH TEN TOP

Gekenmerkt door functionaliteit, kwaliteit en hoge afwerking, worden de collecties ook altijd gesierd door basiskleuren zoals rood, donkerblauw en uiteraard wit. Er is geen watersporter die geen item van dit merk heeft en daarmee heb je de garantie dat je voor kwaliteit gaat met de artikelen van dit merk. Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van de collecties is de winterjas. Multifunctioneel, extentriek en classy. Een ultieme nautische look maak je met een mooie gewatteerde Gaastra jas in combinatie met een mooie donkerkleurige pantalon en instappers. Zeilen, zeilmakers en zeilers vormen de inspiratie voor de collecties en het merk schroomt niet om een paar mooie accenten toe te passen.

WARME JASSEN OM IN TE STRALEN

Ga voor een parka wanneer je op zoek bent naar die ultieme maritieme look, deze beschermt je tegen de kou, wind en het zilte water. Voor echte avonturiers hebben we prachtige windjacks in veel verschillende kleuren, maten soorten én modellen. Grote sjaal rond je nek en je bent helemaal winter-proof. Gewatteerde jassen in felle kleuren vind je ook, van fel rood tot fel blauw en zelfs fel geel. Je kunt een heus statement maken met één van deze jassen. Behandel ze goed en de jassen zullen jaren mee gaan. Ga op tocht, duik in het water of huur een bootje. Voel je een echte matroos of schipper met de jassen van Gaastra. Warm, beschermd en fashionable! Dat is wat Gaastra jassen uitstralen.

Het hele gezin kan trouwens deelnemen aan de piraten-tocht! We hebben namelijk ook Gaastra jassen voor damesmeisjes & jongens!