Gaastra Windjack dames 1 artikelen

Gaastra Windjack dames 1 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Gaastra Windjack dames 1 artikelen
1 artikelen
1 van 1 artikelen

Gaastra Dames Winterjassen

Ben jij een echte waterrat? Altijd te vinden op en rond het water? Dan hebben wij het perfecte merk voor jou: Gaastra. Dit merk adement nautisch in al haar ontwerpen. Begonnen in 1897 met het ontwerpen van items die je kunt gebruiken op, rond en in het water. Maritiem, nautisch, zee! Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een iconische in haar markt en je herkent de items van dit familiemerk uit duizenden.

DE ECHTE ZEE-LOOK

Gekenmerkt door functionaliteit, kwaliteit en hoge afwerking, worden de collecties ook altijd gesierd door basiskleuren zoals rood, donkerblauw en uiteraard wit. Er is geen watersporter die geen item van dit merk heeft en daarmee heb je de garantie dat je voor kwaliteit gaat met de artikelen van dit merk. Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van de collecties is de winterjasjas. Multifunctioneel, extentriek en classy. Een ultieme nautische look maak je met een mooie Gaastra jas in combinatie met een mooie donkerkleurige pantalon en instappers. Zeilen, zeilmakers en zeilers vormen de inspiratie voor de collecties en het merk past graag felle en opvallende accenten toe! 

EEN MARITIEME JAS

Ga voor een parka wanneer je op zoek bent naar die ultieme maritieme look, deze beschermt je tegen de kou, wind en het zilte water. Ben jij meer van een klassieke look? Ga dan voor een stoffen, wollen jas en combineer deze met een paar mooie pumps of laarzen. Grote sjaal rond je nek en je bent helemaal winter-proof. Gewatteerde jassen in felle kleuren vind je ook, van fel rood tot fel roze en kobalt blauw. Je kunt een heus statement maken met één van deze jassen. Behandel ze goed en de jassen zullen jaren mee gaan. Ga op tocht, duik in het water of huur een bootje. Voel je een echte matroos of schipper met de jassen van Gaastra. Warm, beschermd en fashionable! Dat is wat Gaastra jassen uitstralen.

Het hele gezin kan trouwens deelnemen aan de piraten-tocht! We hebben namelijk ook Gaastra jassen voor heren, meisjes & jongens!