Teddy jassen dames 48 artikelen

Teddy jassen dames 48 artikelen
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Teddy jassen dames 48 artikelen
48 artikelen
48 van 48 artikelen

Teddy jassen

In 2019 waren teddyjassen al een grote hit, in 2019 mogen ze gewoon nog een jaartje mee. In het straatbeeld zul je komende winter veel van deze fluffy, kleurrijke en oversized jassen gaan zien. Want deze winter wordt alles nog groter, beter én mooier. De teddycoat kan en mag op alle manieren en dat zie je terug in de ontwerpen van o.a. Rino & Pelle of Giacomo. Behalve de klassieke teddylook is ook een lammycoat of een sheepskin een gegarandeerde hit. Daarbij is hoe groter hoe beter dit seizoen een understatement, je kunt helemaal los. Wijd, wijder, wijdst!

LAAGJES, LAAGJES, LAAGJES!

En hoe draag je die teddycoat dan? Nou, vooral door verschillende laagjes te mixen en matchen. Vooral het dragen van laagjes is dit seizoen helemaal hip en happening. Laag op laag op laag, tot wel 6 laagjes kan én mag deze winter prima. Het leukste is om dan laagjes te dragen met verschillende printjes, van ruitjes tot stippen en van streepjes tot bloemenprintjes, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. En als je echt los wilt gaan, kun je ook nog kiezen voor kledingstukken met pailletjes, glitters of applicaties. Dan is er geen twijfel over mogelijk dat jij de show zult stelen.

VOOR ALLE LIEFHEBBERS VAN PRINTJES

Dat is natuurlijk goed nieuws voor alle printjes-lovers. En voor heel Nederland, want gelukkig mag ook komend seizoen het panterprintje gewoon nog blijven. Ja, ook bij het uitkiezen van je nieuwe teddyjas heb je de keuze uit een panterprintje. In combinatie met de fake fur is deze jas een absolute topper. Je teddycoat hoeft trouwens niet helemaal aan te sluiten, je kunt gaan voor groot en oversized. Met een vleugje 80's is er eigenlijk geen twijfel over mogelijk dat je outfit geslaagd zal zijn. Volume, padded jassen en fake fur, het is het jaar van de mogelijkheden!

Qua kleur mag ook alles in het najaar. Van olijfgroen tot okergeel en van lichtpaars tot felblauw. Wees niet bang om los te gaan en laat jezelf stralen in een mooie, royale kleur. Hoe meer kleuren je terugziet in je outfit, hoe beter!