Spijkerjassen meisjes 10 artikelen

Spijkerjassen meisjes 10 artikelen
Kleur Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Spijkerjassen meisjes 10 artikelen
10 artikelen
10 van 10 artikelen

Spijkerjas meiden

Denim is helemaal hot dit voorjaar! Daarom mag een spijkerjack juist nu niet ontbreken in ieders kledingkast. Hoewel een spijkerjas een tijdloze klassieker is die het hele voorjaar door gedragen kan worden, is dit item onmisbaar in het voorjaar waarin denim & details veel aandacht trekken. 

TIJDLOZE KLASSIEKER

Al meer dan vijfitg jaar krijgt het spijkerjack grote belangstelling. Tegenwoordig heeft de modebewuste meid niet alleen keuze uit een standaard exemplaar. Je vindt het geliegfde kledingstuk hedendaags in verschillende uitvoeringen. Van gekleurde spijkerjacks tot spijkerjacks met emblemen en verwassen jassen van LTB of Vingino. Alle soorten, maten en kleuren vind je terug. 

KAMELEON IN COMBINEREN

Het fijne aan een spijkerjasje is dat het in feite met alles gecombineerd kan worden. Sportief op een spijkerbroek met stoere sneakers eronder. Stijlvol in combinatie met een jurkje en een leuk slippertje. Of trendy wanneer je het combineert met een gekleurde broek of hip shirt. Kortom, een spijkerjas zorgt ervoor dat de kleine dame helemaal trendy voor de dag komt op het schoolplein, het verjaardagsfeestje of tijdens de vakantie!