Cars Softshells jongens 2 artikelen

Cars Softshells jongens 2 artikelen
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Cars Softshells jongens 2 artikelen
2 artikelen
2 van 2 artikelen

Cars Jassen Jongens

2019, wij zijn klaar voor je! Met de jassen van Cars ben je beschermd tegen alle invloeden van buitenaf en dit terwijl je er ook nog eens heel erg trendy uitziet. Verschillende stijlen zijn verwerkt in de collectie, van bomberjacks tot sportieve gevoerde jassen, alles kan en alles mag. Speel met kleuren en kies voor wat feller blauw of groen of houd het veilig met donkerblauw of zwart. Maakt ook eigenlijk niet uit, jouw jas zal als gegoten zitten en hierdoor zul je geen last hebben van de kou of neerslag. Fijn de winter door!
 

EEN NIEUWE CARS JAS

De jassen van Cars zijn echte multitaskers. Ze beschermen je tegen neerslag, wind en andere invloeden van buitenaf, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat je warm en comfortabel blijft. Door de hippe en frisse designs zie je er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. Dus wat je stijl of voorkeur ook is, je kunt elke outfit compleet maken met een mooie Cars jas. We hebben deze topjassen in onze webshop beschikbaar voor damesherenjongens én meiden. Het hele gezin warm, fris en comfortabel de winter door dus.
 

AVONTUREN

Dus wil je ervoor zorgen dat jouw kleine avonturier het hele jaar lekker warm blijft? Dan zijn de Cars jassen absoluut geschikt. Ze kunnen er vrij in bewegen, lekker ravotten in de modder of een balletje trappen op het schoolplein. Warm blijven is geen probleem door de fantastische voering en door het gebruik van altijd hoogwaardige materialen. Dat wordt onbezorgd piraatje spelen, op zoek naar nieuwe eilanden en natuurlijk gewoon op z'n Hollands fietsen naar school.