Softshells jongens 9 artikelen

Softshells jongens 9 artikelen
Onze merken Toon producten
Kleur Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Softshells jongens 9 artikelen
9 artikelen
9 van 9 artikelen

Jongens Softshells

Softshell jassen staan voor waterafstotend, super ademend en zeer soepel en rekbaar. Ook als het regent of als het waait voel je je toch erg fijn in dit type jas. Want deze jassen zijn lichtgewicht en ademen wanneer nodig. Wel zo handig wanneer jullie weer hijgend op de fiets zit omdat je de trein moeten halen of wanneer je stiekem weer net iets te laat bent vertrokken thuis. Softshell jassen geven je dan een steuntje in de rug!

SOFTSHELLS: EEN GEWELDIGE UITVINDING

Een softshell jas is dus ademend, comfortabel en waterafstotend. Doordat de softshell zo licht is van gewicht, is het draagcomfort van hoog niveau. Daarnaast zijn deze jassen multifunctioneel en hebben een mooiere uitstraling dan de regenjassen. Een softshell is te verkrijgen in een kort of wat langer model, in verschillende uiteenlopende maten én kleuren.

ZOVEEL MEER DAN SOFTSHELLS

Is een softshell jas niet helemaal jullie ding? Geen stress! Wij bieden zoveel meer aan dan enkel softshells. De leukste collectie kindsjassen vind je namelijk online bij Bomont.nl. Hier zoek, vind, vergelijk en koop je eenvoudig de mooiste kinderjassen voor elk seizoen. Ons aanbod bestaat uit zowel zomerjassen als winterjassen van de voor -en najaarscollectie. In de webshop van Bomont.nl slaag je altijd. Natuurlijk kan je ook ieder ander moment van het jaar bij ons terecht voor een jas uit onze basiscollectie. Je vindt hier naast heel veel mooie jacks voor kids, ook de scherpste prijzen. Op onze sale pagina vergelijk je de beste aanbiedingen. Zo garanderen wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

Bekijk alle jongensjassen en bestel je nieuwe favoriete jas direct online!