NZA Softshell jas heren 1 artikelen

NZA Softshell jas heren 1 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
NZA Softshell jas heren 1 artikelen
1 artikelen
1 van 1 artikelen

NZA Heren - Winterjassen

De New Zealand Auckland collectie is geïnspireerd door de adembenemende en betoverende wildernis en landschappen van Nieuw-Zeeland. Het ontwerp en stijl van de kleding komt van het Nieuw-Zeelandse avontuurlijke karakter. De NZA collectie ziet er fris uit en het een casual tint dat de kleren geschikt maken voor ieder moment van de dag. 

NZA: EEN ECHT MANNEN-MERK

NZA is een welbekend merk in de mannenwereld. Je ziet regelmatig bekende mensen verschijnen in creaties van dit hippe merk zoals Piet Paulusma. En wij snappen wel waarom. Het merk straalt namelijk klasse, stijl en mannelijkheid uit. Geïnspireerd op het woeste leven in Nieuw-Zeeland nemen de creaties je mee op een ware wereldreis. Dit geldt natuurlijk ook voor de winterjassen van dit stoere en avontuurlijke merk. 

WINTERJASSEN OM ACTIEF IN TE ZIJN

De jassen zijn gemaakt om in te bewegen. Of het nu is op de mountainbike naar werk of school of tijdens het werken in de tuin buiten, droog, warm en comfortabel zul je blijven. Jassen die rijk gevoerd zijn en daarbij zijn ontworpen volgens alle eisen van de moderne man. Stijlvol door de unieke designs en afgewerkt volgens de juiste maatstaven. Kortom: echte toppers!