Schoenen Jongens 26 artikelen

Schoenen Jongens 26 artikelen
Onze merken Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Schoenen Jongens 26 artikelen
26 artikelen
26 van 26 artikelen

Schoenen Jongens

Voor wanneer het Nederlandse klimaat je echt in de steek laat, hebben we in onze webshop mooie regenlaarsjes voor stoere jongens. Zowel lage als wat hogere modellen. Laarzen die er naast multifunctioneel ook trendy uit zien en dus zeker gezien mogen worden. Uiteraard zijn de laarzen gemaakt van waterdichte materialen die ook nog eens duurzaam zijn, zoals natuurlijk rubber.

laarzen om in te ravotten

De laarsjes zijn uitermate geschikt voor kleine avonturiers. Stel je eens voor, jullie gaan met het gehele gezin naar het bos en de kleintjes zijn lekker aan het ravotten in de modder en in de grote plassen met water. Wat voor schoenen trek je dan aan? Precies, regenlaarzen! Ze zijn eenvoudig af te doen met een doekje en wat sop en daarna gelijk weer ready om te gebruiken. Je zet ze in de kast wanneer het mooier weer is en je stijlt ze leuk af met een stoere broek of natuurlijk met een regenjas of regenpak. 

De laarsjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen, dus er is voor ieder wat wils. Fel rood of juist wat neutraler donkerblauw, alles kan en alles mag.