BR&DY Sale 0 artikelen

Kies je categorie
BR&DY Sale 0 artikelen
Onze merken Toon producten
Toon producten
BR&DY Sale 0 artikelen
0 artikelen

Er bevinden zich geen producten in dit assortiment.

0 van 0 artikelen

BR&DY Sale

BR&DY wordt bij Bomont.nl ondertussen gezien als een echt top merk. En dat is niet zomaar. De items van dit merk zijn alles wat een vrouw zoekt: klassiek, elegant, vrouwelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Voor de zakenvrouwen, moeder, leraressen, advocaten en eigenlijk voor iedere vrouw. Want door de fijne pasvormen kan iedereen BR&DY aan op ieder moment van de dag of voor iedere gelegenheid. Je vindt trendy kleuren zoals zilver, donkerblauw en diep rood terug in de collectie en hiermee zijn ze altijd on-point.
Paar goede hakken eronder en je bent klaar voor een belangrijke dag op het werk of een avondje stappen met vriendinnen. Draag een pencil rok met een paar goede sneakers en een opvallende top en jouw casual outfit is klaar. Fijn is dat alle items dezelfde kleursetting hebben en hierdoor heel eenvoudig met elkaar te combineren zijn. Maar natuurlijk kun je de items ook eenvoudig matchen met andere merken, kleuren en motieven. Toegankelijk, dat is de collectie van BR&DY!

VOOR ALLE FANS

Wij begrijpen dat ook jij fan bent van dit fantastische merk en daarom hebben wij verschillende BR&DY items in de uitverkoop. Van rokken tot tops en blousen, je vindt ze allemaal hier met leuke kortingen. Bestellen is net zoals al onze andere producten eenvoudig én snel en hierdoor heb je binnen de korste keren je artikelen in huis!