80DB Original Sale-items tot 40% Korting 4 artikelen

80DB Original Sale-items tot 40% Korting 4 artikelen
Doelgroep Toon producten
Onze merken Toon producten
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten

80DB Original Sale-items tot 40% Korting 4 artikelen

4 van 4 artikelen

80DB Original Jassen Sale

Het concept van 80DB is geboren in 2014 door een echte Franse familie. Omdat iedereen uniek moet kunnen zijn in zijn/haar doen en laten, hebben zijn een jas ontwikkeld die minstens zo uniek te noemen is. Hybride en de perfecte combinatie tussen een windjack en een dons jas. Je kunt er mee in de regen, wind en dan nog zul je je warm en comfortabel voelen. Natuurlijk gaan we de deur niet meer uit zonder gebruik te maken van onze telefoon en oortjes, want het liefst draai je je favoriete nummers de hele dag. 80DB helpt je hier een handje bij en levert haar jassen met oordopjes en speciale features om je oortjes en telefoon veilig op te kunnen bergen.
Da's handig, want op de fiets is het erg onhandig om met je smartphone in je hand te fietsen. Bochten, kuilen en verkeersdrempels trotseer je met gemak in je nieuwe jas en je eigendommen blijven in deze jas veilig op hun plek. Alles geleverd in dezelfde kleur waardoor je in het geheel kunt shinen.

EYECATCHERS VOOR WEINIG

En shinen kun je nu ook extra voordelig doen. Wij hebben namelijk enkele eyecatchers van dit innovatieve merk in onze uitverkoop. Je shopt ze hier met leuke kortingen waardoor je portemonnee ook een beetje heel blijft. We pakken je pakketje met de grootste zorg in en het bezorgen is gratis bij een bestelling boven de 20,-. Ruilen of retourneren mag binnen 14 dagen.