Reinders 2 artikelen

Reinders 2 artikelen
Doelgroep Toon producten
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kies je Doelgroep
Reinders 2 artikelen
2 artikelen
2 van 2 artikelen

Reinders & Reinders

Onze eigen nationale trots op modegebied: Reinders & Reinders. Waar kun je ze van kennen? Zuurstokroze, babyblauwe of velvet trackingsuits, ook wel bekend als trainingspakken. Met een logo wat het profiel van hun hoofden weerspiegelt, verovert deze jonge Zandvoortse tweeling de modewereld. De tweeling zelf ziet er ook altijd uit om door een ringetje te halen met hun perfecte make-up en haar om jaloers op te zijn. Het begon allemaal met het idee om meer oversized kleding op de markt te brengen.

MARIE & JULIE REINDERS: EEN UNIEK DUO

In tegenstelling tot alle slim-fit artikelen die al decennialang in de grote kledingswinkels hangen, produceert de tweeling outfits die er prachtig uit zien maar ook gewoon heel erg lekker zitten. In hun collecties vind je dus vooral veel knitwear en comfy suits terug. De breinen achter deze flitsende collecties zijn de zusjes Marie & Julie Reinders. Hun socialmedia account is ontploft en momenteel staat de teller op 117.000 volgers. Hun bereik is mega en dat is met een reden. Ondanks dat wellicht anders wordt gedacht, hebben deze meiden hun focus volledig op hun collecties en modemerk liggen. Ze gaan niet graag stappen, drinken weinig tot geen alcohol en investeren elke cent in hun opgezette merk. 

EEN UITBUNDIGE OF RELAXTE OUTFIT

De items van Reinders & Reinders zijn eenvoudig te herkennen. Zoek naar het bekende Reinders contour logo shirt of laat je oog vallen op een wijdvallende knit of een fel gekleurd trackingsuit. Je combineert de laatste extra goed met een paar stoere dad sneakers of juist met sophisticated high heels. Met de items van Reinders & Reinders kun je alle kanten op: ga voor een opvallende look met een fel gekleurd pak en combineer deze met grove sneakers of glanzende enkellaarsjes. Draag een wat ingetogener outfit naar een familieverjaardag of een dagje weg met het gezin. De comfortabele knits zoals truien, vesten en broeken zijn dan een goede keuze. Voor inspiratie hoef je slechts om je heen te kijken, wij durven namelijk te wedden dat er minstens 2 of 3 meiden of dames in je directe omgeving zijn die al helemaal weg zijn van Reinders & Reinders.

MUSTHAVE MODE-ITEMS VAN REINDERS

De populariteit voor deze hippe modetweeling begrijpen wij wel. Ieder kledingstuk trekt je aandacht en schreeuwt daarmee om een plekje in je kledingkast. Je kunt de items dragen tijdens veel verschillende gelegenheden. Wanneer je wil stralen op een feestje of onderweg bent met je vriendinnen om een heerlijk weekendje weg te gaan. Maakt eigenlijk niet uit wat voor plannen je hebt, je zult eruit zien om door een ringetje te halen.

Het leuke aan de collectie van Reinders & Reinders is dat er ook heel veel toffe items voor jonge, modieuze meisjes inzitten. Want dezelfde stoere T-shirts en outfits die er zijn voor volwassen vrouwen, zijn ook verkrijgbaar in een mini-me versie. Dat betekent dat jouw kleine prinses of fashionista in dezelfde outfit kan lopen als haar grote zus, moeder, nicht of tante. Voor de kleintjes is het extra leuk om de verschillende items van Reinders te combineren met een schattig rokje, een stoere jeans of een loszittende joggingsbroek. Ideaal wanneer jullie een dagje weg gepland hebben naar een pretpark of de bioscoop. Ook lekker om een hele dag in bank te hangen en te chillen. Maakt eigenlijk niet uit hoe je week of weekeinde eruit ziet, met de outfits van Reinders zullen jullie er allemaal stralend uitzien!