Quapi 7 artikelen

Quapi 7 artikelen
Doelgroep Toon producten
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten

Quapi 7 artikelen

7 van 7 artikelen

Quapi Kinderkleding

Quapi kinderkleding speelt in op de nieuwste en hipste trends van dit moment. Het assortiment verschilt sterk van rokjes en leggings voor meiden tot longsleeves voor jongens. Het merk combineert vaak een fleurige kleur met een leuke print tot een modieus kledingstuk. Shop nu online Quapi kleding in de Bomont webshop.

Quapi kinderkleding: hippe mama's en papa's dromen er van

Monique IJsselstein-van der Staay is zo'n vrouw met dromen. Zij maakt die dromen waar met een grote dosis aan lef. Ze heeft oog voor eigentijdse en hippe kinderkleding. Dit hippie kindermerk staat bekend om haar goede pasvorm, frisse kleuren, goede draagbaarheid en goede betaalbaarheid. De naam is een woord wat je eigenlijk hoort, en is een variant op het Spaanse guapo, guapa of guapito is quapi. Het betekent knapperd, lekker ding of lust voor het oog. Kinderen met kleding van Quapi zijn dat dus ook eigenlijk gewoon. Laat ook uw kind er schitterend uitzien en shop Quapi kinderkleding in de webshop van Bomont.nl.

Droom

Monique IJsselstein-van der Staay had als klein meisje al de droom om ooit een eigen kledinglijn voor kinderen te beginnen. De passie voor mode, het ondernemerschap in combinatie met de persoonlijke behoefte heeft dit uiteindelijk dus ook gerealiseerd. Ze is met trots een moeder van twee kinderen: een dochter en een zoon. Vanuit het gevoel voor mode vindt zij dat de kinderen er elke dag leuk uit moeten zien in kleding waarin gewoon gespeeld kan worden. Deze overtuiging is dus ook terug te vinden in de kenmerken van Quapi kleding: de goede pasvorm en draagbaarheid maken het mogelijk dat in deze kleding heerlijk gespeeld kan worden.

Lef

Mevrouw IJsselstein-van der Staay durft veel omdat ze van huis uit een gezonde ondernemersmentaliteit mee gekregen heeft. Hierdoor is zij lang op zoek geweest naar die ideale partner in de productie van deze kinderkleding, welke na een lange zoektocht uiteindelijk ook werd gevonden. Nadat een geschikt team met mensen was verzameld die beschikten over een goed gevoel voor mode en design werd haar meisjesdroom al snel werkelijkheid: haar ideeën werden vanaf dat moment vertaald naar echte modeontwerpen voor meisjes en jongens.

Quapi bij Bomont.nl

Met een team van acht mensen doet Monique alles zelf. Van het distributie proces tot het uitzoeken van de stoffenprints en kleuren voor de kledingstukken. Deze formule is een groot succes en slaat erg aan in Nederland: honderd gerealiseerde verkooppunten in twee jaar zegt meer dan genoeg. Bekijk de nieuwe collectie voor zowel stoere jongens als hippe meisjes. Mooie kinderkleding en meer, daarvoor staat dit merk. Shop de mooiste artikelen van dit hippe en trendy kindermerk online bij Bomont.nl en wij zorgen ervoor dat uw kinderen binnen de kortste keren van de meest heerlijke kleding kunnen genieten. Profiteer vandaag nog en sla snel uw slag.