Moederdag tips 1275 artikelen Toon 96 per pagina

Moederdag tips 1275 artikelen Toon 96 per pagina
Doelgroep Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Kies je Doelgroep
Moederdag tips 1275 artikelen Toon 96 per pagina
1275 artikelen Toon 96 per pagina
48 van 1275 artikelen

7 Moederdag-tips voor als jij je moeder echt in het zonnetje wilt zetten

1. Geef haar een leuk bomont kado of kledingstuk

Het klinkt misschien afgezaagd, maar dat betekent niet dat je moeder dit niet zal waarderen. Wie wil er nou niet verrast worden met een leuk cadeau? Pak uit het is tenslotte maar 1 x per jaar moederdag. Dus bak croissantjes, kook een eitje, maak de lekkerste macchiato en pluk wat bloemen in de tuin ter decoratie. en geef haar iets echt leuks.

2. Ga met haar picknicken

Hopelijk gaat het zonnetje schijnen dit weekend en dan kun je je moeder lekker meenemen naar haar favoriete strand. Maak een paar heerlijke broodjes klaar en neem een picknickkleed mee.

3. Regel een kuuroord-dagje bij jou thuis

Je moeder verdient een verwendagje vol met make-up, mode, maskertjes, manicures en lekkere drankjes.

4. Neem haar mee naar het terras

Again, als het mooi weer wordt is niets leuker dan een terrasje pakken.. Een frisse neus halen is sowieso altijd welkom. Trakteer haar op een kopje koffie of een etenje en het dagje uit is compleet.

5. Maak een herinneringen-doos

Het klinkt misschien een beetje cheesy en misschien denk je dat je te oud bent om iets te knutselen, maar je moeder gaat het geweldig vinden. Het maakt namelijk niet uit hoe oud je eigenlijk bent – in haar ogen blijf je nog altijd haar kindje. Koop een mooie doos en vul deze met fijne herinneringen. Bijvoorbeeld foto’s van jullie samen en de familie, ansichtkaarten en nostalgische sieraden.

6. Ga samen winkelen met haar

Bezoek 1 van de zeeuwse, brabantse of zuidhollandse plaatsen waar een Bomont zit en ga samen met haar de winkel in. Dan kan ze zelf wat uitzoeken, dat vind ze waarscheinlijk hardstikke leuk.

7. Voor als je het echt niet weet

Vooral als je moeder een bomont fan is, is dit een perfect idee. Geef haar een Bomont Cadeaubon, het is toch leuk dat je aan haar gedacht hebt tenslotte. Win-win, toch?