Tassen meisjes 17 artikelen

Tassen meisjes 17 artikelen
Onze merken Toon producten
Maat Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Tassen meisjes 17 artikelen
17 artikelen
17 van 17 artikelen

Meiden Tassen

Waar moet een goede kindertas aan voldoen? Je moet er veel spulletjes in mee kunnen nemen! Van een broodtrommel tot een appel en een banaan, alles moet en kan mee. Vooral een rugzak is dan handig omdat de rug zo op een juiste manier wordt belast. Als nog is het verstandig om de tas niet te vol te stoppen natuurlijk!

SCHATTIGE PRINTJES

De tas weerspiegelt tenslotte de persoonlijkheid en je kunt met een tas dus precies laten zien waar je voor staat. Ga voor zoet met felle kleurtjes als roze en paars of ga voor uitdagend met een tas die een all-over print heeft van bladeren of panterprint. Zo kunnen kleine meiden er net zo modieus bijlopen als hun mama's, zussen, tantes én oma's. Fan van printjes heeft Vadobag uber schattige tassen ontworpen. Mooie prinsessenjurk aan en het plaatje is wat ons betreft compleet.
Heeft jouw kleine dame een echt eigen willetje? Dan vindt ze een panterprint rugzak van Vingino vast fan-tas-tisch. Logisch ook, want wie wil er nou niet op het schoolplein verschijnen met zo'n eyecatcher? De show zal gegarandeerd gestolen worden!

VOOR DE KLEINTJES ÉN DE WAT GROTERE DAMES

Er zijn kleiere modellen voor onze allerkleinste modepoppetjes maar ook voor meiden die richting de tienerjaren gaan hebben we toffe rugzakken. Kunnen papa en mama ook weer rustig ademhalen, want met een goede degelijke rugzak zijn de spulletjes goed opgeborgen en wordt het lichaam van de kids minimaal belast. Dat is dus fijn voor iedereen!