Reinders Meisjeskleding 0 artikelen

Kies je categorie
Reinders Meisjeskleding 0 artikelen
0 artikelen

Er bevinden zich geen producten in dit assortiment.

0 van 0 artikelen

Reinders & Reinders

Onze eigen nationale trots op modegebied: Reinders & Reinders. Waar kun je ze van kennen? Zuurstokroze, babyblauwe of velvet trackingsuits ook wel bekend als trainingspakken of natuurlijk de nationaal bekende T-shirts met het bekende Reinders logo. Met een logo wat het profiel van hun hoofden weerspiegelt, verovert deze jonge Zandvoortse tweeling de modewereld. De tweeling zelf ziet er altijd uit om door een ringetje te halen met hun perfecte make-up en haar om jaloers op te zijn. Het begon allemaal met het idee om meer oversized kleding op de markt te brengen. In tegenstelling tot alle slim-fit artikelen die al decennialang in de grote kledingswinkels hangen, produceert de tweeling outfits die er prachtig uit zien maar ook gewoon heel erg lekker zitten. In hun collecties vind je dus vooral veel knitwear voor onze kleintjes terug.

REINDERS NAAR DE TOP

De breinen achter deze flitsende collecties zijn de zusjes Marie & Julie Reinders. Hun socialmedia account is ontploft en momenteel staat de teller op 117.000 volgers. Hun bereik is mega en dat is met een reden. Ondanks dat het wellicht anders wordt gedacht, hebben deze meiden hun focus volledig op hun collecties en modemerk liggen. Ze gaan niet graag stappen, drinken weinig tot geen alcohol en investeren elke cent in hun opgezette merk. De items van Reinders & Reinders zijn eenvoudig te herkennen. Zoek naar het bekende Reinders contour logo of laat je oog vallen op een gebreid bijpassend pakje voor je kleine prinses of een fel gekleurd trackingsuit. Je combineert de items van Reinders heel gemakkelijk met andere kinderkleding maar de items zijn natuurlijk ook heel geschikt om samen te dragen.

HIP OP HET SCHOOLPLEIN

Met de items van Reinders & Reinders kun je alle kanten op: laat je kind stralen in een felle outfit of zorg ervoor dat je dochter lekker comfortabel kan chillen in een fijne gebreide broek of top. Voor inspiratie hoef je slechts om je heen te kijken, wij durven namelijk te wedden dat er minstens 2 of 3 meiden of dames op het schoolplein zijn die al helemaal weg zijn van Reinders & Reinders. De populariteit voor deze hippe modetweeling begrijpen wij wel. Ieder kledingstuk trekt je aandacht en schreeuwt daarmee om een plekje in je kledingkast. Je kunt de items dragen tijdens veel verschillende gelegenheden. Wanneer je wil stralen op een feestje of onderweg bent met je vriendinnen om een heerlijk weekendje weg te gaan. Maakt eigenlijk niet uit wat voor plannen je hebt, je zult eruit zien om door een ringetje te halen.