Gaastra Meisjeskleding 0 artikelen

Gaastra Meisjeskleding 0 artikelen
0 artikelen

Er bevinden zich geen producten in dit assortiment.

0 van 0 artikelen

Gaastra Meisjeskleding

Ben jij een echte waterrat? Altijd te vinden op en rond het water? Dan hebben wij het perfecte merk voor jou: Gaastra. Dit merk adement nautisch in al haar ontwerpen. Begonnen in 1897 met het ontwerpen van items die je kunt gebruiken op, rond en in het water. Maritiem, nautisch, zee! Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een iconische in haar markt en je herkent de items van dit familiemerk uit duizenden.

WARM EN SCHATTIG

Gekenmerkt door functionaliteit, kwaliteit en hoge afwerking, worden de collecties ook altijd gesierd door basiskleuren zoals rood, donkerblauw en uiteraard wit. Er is geen watersporter die geen item van dit merk heeft en daarmee heb je de garantie dat je voor kwaliteit gaat voor je mini-me met de artikelen van dit merk. Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van de collecties is de winterjas. Multifunctioneel, extentriek en classy. Een ultieme nautische look maak je met een mooie Gaastra jas in combinatie met een mooi jurkje en lieve gelakte schoentjes. Zeilen, zeilmakers en zeilers vormen de inspiratie voor de collecties en het merk laat iedere jongedame gegarandeerd stralen!

VOOR ALLE JONGE PIRAATJES

Ga voor een parka wanneer je op zoek bent naar die ultieme maritieme look, deze beschermt je tegen de kou, wind en het zilte water. Houdt jouw fashionista meer van een klassieke look? Ga dan voor een stoffen, wollen jas en combineer deze met een paar mooie klassieke laarsjes. Grote sjaal rond de nek en je hoeft je geen zorgen te maken dat je kids kou vatten Gewatteerde jassen in felle kleuren vind je ook, van fel rood tot fel roze en kobalt blauw. Je kunt een heus statement maken met één van deze jassen. Behandel ze goed en de jassen zullen jaren mee gaan. Ga op tocht, duik in het water of huur een bootje. Voel je een echte matroos of schipper met de jassen van Gaastra. Warm, beschermd en fashionable! Dat is wat Gaastra jassen uitstralen.