Jumpsuits Meisjes 29 artikelen

Jumpsuits Meisjes 29 artikelen
29 artikelen
29 van 29 artikelen

Jumpsuits Meisjes

De jumpsuit is terug van weggeweest en onmisbaar in het modebeeld van dit moment! In de jaren '80 en '90 genoot de jumpsuit van een enorme populariteit en dit voorjaar krijgt dit pak-aan-één-stuk deze populariteit ongetwijfeld weer terug! 
Het geweldige kledingstuk is een echte modetrend. Dat komt voornamelijk doordat jumpsuits in zoveel verschillende modellen te verkrijgen zijn.

SPRINGEN?

Voor zover wij weten hebben jumpsuits niets te maken met springen. Hoewel, je kunt natuurlijk wel makkelijk in het rond springen met een jumpsuit. Deze zullen perfect op hun plaats blijven zitten omdat ze uit één stuk gemaakt zijn. Je hebt ze in heel veel verschillende vormen en variaties. Van jumpsuits met korte mouwen en korte broekspijpen tot jumpsuits met lange mouwen en lange broekspijpen. Alle variaties zijn wel denkbaar met dit veelzijdige kledingstuk.

DE KUNST VAN DE JUMPSUIT

Frankie & Liberty, Name It en Nik & Nik hebben het ontwerpen van jumpsuits tot een ware kunst verheven en snappen dat je los kunt gaan met printjes, designs en patronen. Een jumpsuit is alles behalve saai en je kunt er alle kanten mee op. Gooi er een vestje overheen en ook tijdens de koudere dagen kan de jumpsuit gedragen worden. Witte sneakers geven een leuk constrasterend effect, maar ook een paar stoere laarzen of fleurige slippertjes erbij dragen is natuurlijk ook een top idee.

Vaak gemaakt van luchtige en comfortabele stoffen zodat de jumpsuits de gehele dag zonder problemen gedragen kunnen worden. Je vouwt ze zo op en mee in de koffer. Luchtig, comfortabel en strechy, jumpsuits zijn heerlijk om te dragen.