Vadobag Jongenskleding 10 artikelen

Vadobag Jongenskleding 10 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Vadobag Jongenskleding 10 artikelen
10 artikelen
10 van 10 artikelen

Vadobag Tassen

Logeerpartijtje, een dagje weg, naar school, een vadobag is handig in alle situaties waar een kind zich in kan bevinden. De Vadobag tas is niet alleen praktisch, maar ook heel leuk om te dragen. Het merk heeft al 125 jaar ervaring in het ontwerpen van vrijetijdstassen en onderscheid zich in de kracht van het bedenken van vernieuwde concepten met net de kleine dingetjes die het leuker maken.

VOOR AL HET SPEELGOED

Een stoere jongen heeft écht een rugzak nodig voor al zijn spulletjes. Onmisbaar voor elke kleine man, een stoere rugzak. Hier kan hij tenslotte zijn appel, flesje water én het aller belangrijkste; speelgoed in meenemen natuurlijk! Alle autootjes, vrachtwagens, blokken en legostukjes kunnen worden ingeladen en hoppa, mee in de tas.

VLIEGTUIGJES OF TOCH VLEERMUIZEN?

Tassen met hippe designs zoals vliegtuigjes, vleermuizen en motoren, sieren de tassen. Eenvoudig verstelbaar met straps op de rug en zo naar elk gewenst formaat te vormen. Gemaakt van mooie en degelijke materialen waardoor de tas ook zeker tegen een stootje kan. Dat is natuurlijk met een peuter of kleuter geen overbodige luxe! Dus pak je tas in en ga op avontuur, naar het strand, de stad of naar school. Aan det tas zal het in ieder geval niet liggen!