Ballin Jongenskleding 29 artikelen

Ballin Jongenskleding 29 artikelen
29 artikelen
29 van 29 artikelen

Ballin Amsterdam

Ballin Amsterdam Kleding


hét streetwear merk van dit moment
Ballin Amsterdam is halverwege 2015 opgericht door de destijds 19-jarige Auke Aslan, een student uit Hoorn. Via Instagram had hij een mode-account, waarop hij in eerste instantie designs van anderen publiceerde. Vevolgens is hij zijn eigen ideëen gaan uitwerken, en zo is Ballin Amsterdam ontstaan.
Inmiddels is de BALLIN Amsterdam collectie uitgebreidt met o.a. broeken, sweaters, T-shirts, hoodies en accessoires. Het merk staat voor kwaliteit comfort en is perfect te combineren in jouw dagelijkse outfit.

De Ballin collectie


Ballin Amsterdam is een high-end streetwear merk. Dit houdt in dat ze zich richten op streetwear (sportievere kleding) van een hoogwaardige kwaliteit, maar voor prijzen die toch betaalbaar zijn voor een grote doelgroep. De designs van de kledingstukken is eenvoudig met vaak een keuze voor een effen kleur of camouflageprint, maar door de hoogwaardige kwaliteit van de stoffen onstaat een zeer mooi product. Ballin Amsterdam maakt zowel voor dames, heren akls voor kinderen high-end streetwear kleding.

Ballin Amsterdam bij Bomont


Bomont heeft altijd de nieuwste Ballin Amsterdam Jongenskleding in de webshop en fysiek in de winkel. Voor de webshop houdt dit in dat er een snelle levering kan plaatsvinden, doordat de levering uit voorraad kan worden gedaan. Daarnaast betaal je geen bezorgkosten wanneer je besteld via de site. Beslt daarom Jongenskleding van Balin bij Bomont.nl of shop in 1 van de winkels van Bomont.