Jeans Meisjes 41 artikelen

Jeans Meisjes 41 artikelen
Kleur Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Jeans Meisjes 41 artikelen
41 artikelen
41 van 41 artikelen

Meisjes Jeans

Er is altijd die ene jeans die favoriet is. Hij blijft maanden, zo wel niet jaren in de kledingkast liggen omdat hij de ultieme favoriet is. Je trekt deze jeans graag aan bij de kleine meid en hij is dan ook talloze keren gewassen. De broek zit fantastisch en staat daarbij ook nog eens heel erg leuk.

FLARED, SKINNY OF TOCH SLIM FIT?

Toch is het af en toe geen onverstandig idee om de kledingkast uit te breiden met wat nieuwe denim toppers. Door het gebruik van fijne materialen zoals elasthaan, zijn jeans de ultieme comfy broeken. Je trekt ze makkelijk aan en ze zijn vaak in de middel verstelbaar met extra knopen of elastiek. Verschillende modellen hebben de afgelopen jaren hun intrede gedaan. Van slim fit tot skinny en nu zie je ook de flared jeans weer terug. Broeken met uitlopende pijpen, net zoals mama draagt.

STAP UIT DE COMFORTZONE

Kies eens voor een ander model en stap uit de comfortzone. Een jeans is tenslotte multifunctioneel: je trekt een Vingino jeans voor een casual look aan met een paar sneakers en een grof gebreide trui en voor een klassieke look combineer je de Name It jeans met een mooi blousje of een tuniekje. Paar mooie laarsjes of instappers eronder en de nieuwe outfit is af! Je drang naar streepjes kan getemd worden, Scotch R'belle voorziet je in de ultieme gestreepte jeans. Effen shirt of trui erop en je modeprinses heeft een prachtige look te pakken. Het allerbelangrijkste? Jeans zijn comfortabel, sluiten goed aan en gaan lang mee. Dat is dan natuurlijk wel weer fijn voor de ouders.