Vingino Jassen & Blazers Meisjes 12 artikelen

Vingino Jassen & Blazers Meisjes 12 artikelen
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Vingino Jassen & Blazers Meisjes 12 artikelen
12 artikelen
12 van 12 artikelen

Vingino Meisjes Zomerjassen

Anno 2019 is een jas zoveel meer dan enkel een bescherming tegen wind en regen. Natuurlijk, dat moet de jas ook wel doen, anders een koude en natte rug, maar de jas moet vooral erg leuk zijn. De hippe en moderne jongemannen van nu vinden het fijn om er modieus maar toch beschermd bij te lopen. Tegenwoordig heeft een winterjas ook meerdere functies namelijk. De jas moet bescherming bieden tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en wind, maar ook een fashionstatement maken. Je wil natuurlijk wel stralen op het schoolplein tussen alle andere vriendjes en vriendinnetjes. 

EEN JAS VOOR IEDERE DAG

Beschermd tegen typisch Hollands weer en een fantastische look. Draag een paar lieve laarsjes met een mooie rode of roze jas en een schattig jurkje en je zult gegarandeerd shinen overal waar je komt. Of draag de jas met een leuke felle broek en felle sneakers. We hebben veel verschillende jassen in onze collectie, denk bijvoorbeeld aan donsjassenparka's en softshells

STEVIG GEBOUWD DIE JASSEN

De jassen zijn praktisch, modieus en warm. De jassen hebben genoeg zakken zodat je al jouw persoonlijke spulletjes veilig kunt opbergen. Ook zijn de jassen van een speciaal materiaal, wat vuil en water afstotend is maar de jas wel snel laat drogen wanner deze gewassen is. Dat laaste kunnen papa en mama trouwens naar hartenlust doen. Door het gebruik van goede en stevige materialen blijft de jas zijn kleur en kwaliteit behouden.