Cars Jassen & Blazers Meisjes 29 artikelen

Cars Jassen & Blazers Meisjes 29 artikelen
Kleur Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Cars Jassen & Blazers Meisjes 29 artikelen
29 artikelen
29 van 29 artikelen

Cars Meisjes Jassen

2019, wij zijn klaar voor je! Met de jassen van Cars ben je beschermd tegen alle invloeden van buitenaf en dit terwijl je er ook nog eens heel erg trendy uitziet. Verschillende stijlen zijn verwerkt in de collectie, van bomberjacks tot sportieve gevoerde jassen, alles kan en alles mag. Speel met kleuren en kies voor wat feller blauw of groen of houd het veilig met donkerblauw of zwart. Maakt ook eigenlijk niet uit, jouw jas zal als gegoten zitten en hierdoor zul je geen last hebben van de kou of neerslag. Fijn de winter door!

EEN NIEUWE CARS JAS

De jassen van Cars zijn echte multitaskers. Ze beschermen je tegen neerslag, wind en andere invloeden van buitenaf, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat je warm en comfortabel blijft. Door de hippe en frisse designs zie je er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. Dus wat je stijl of voorkeur ook is, je kunt elke outfit compleet maken met een mooie Cars jas. We hebben deze topjassen in onze webshop beschikbaar voor dames, heren, jongens én meiden. Het hele gezin warm, fris en comfortabel de winter door dus.

WINTERJASSEN VOOR KLEINE PRINSESJES

Natuurlijk zijn kleine meiden niet de meest makkelijke groep om aan te kleden. Ze zijn vaak kieskeurig en hebben een sterk eigen willetje. Maar wij weten eigenlijk zeker dat ze de jassen van Cars echt wel willen dragen. Want wie wil er nu geen jas die bestand is tegen regen, wind, water en kou? Zodat je lekker kunt spelen in de zandbak of met je vriendinnetjes op het schoolplein. Dat het kouder wordt betekent natuurlijk niet dat iedereen maar binnen moet gaan zitten. En dat hoeft nu zeker niet meer met de toffe en modieuze winterjassen voor meiden! Dat wordt op je paasbest naar buiten deze winter.