Gaastra Jassen & Blazers Jongens 8 artikelen

Gaastra Jassen & Blazers Jongens 8 artikelen
8 artikelen
8 van 8 artikelen

Gaastra Zomerjassen Jongens

Ben jij een echte waterrat? Altijd te vinden op en rond het water? Dan hebben wij het perfecte merk voor jou: Gaastra. Dit merk adement nautisch in al haar ontwerpen. Begonnen in 1897 met het ontwerpen van items die je kunt gebruiken op, rond en in het water. Maritiem, nautisch, zee! Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een iconische in haar markt en je herkent de items van dit familiemerk uit duizenden.

WARME KLASSIEKE JASSEN

Gekenmerkt door functionaliteit, kwaliteit en hoge afwerking, worden de collecties ook altijd gesierd door basiskleuren zoals rood, donkerblauw en uiteraard wit. Er is geen watersporter die geen item van dit merk heeft en daarmee heb je de garantie dat je voor kwaliteit gaat met de artikelen van dit merk. Wellicht wel het belangrijkste onderdeel van de collecties is de winterjas. Multifunctioneel, extentriek en classy. Een ultieme nautische look maak je met een mooie Gaastra jas in combinatie met een mooie donkerkleurige spijkerbroek en kekke instappertjes. Zeilen, zeilmakers en zeilers vormen de inspiratie voor de collecties en het merk is niet vies van een paar mooie accenten toe te passen.

JASSEN VOOR OP ZEE

Ga voor een parka wanneer je op zoek bent naar die ultieme maritieme look, deze beschermt je tegen de kou, wind en het zilte water. Is jouw kleine matroos meer van een klassieke look? Ga dan voor een stoffen, wollen jas en combineer deze met een paar mooie pumps of laarzen. Grote sjaal rond de nek en de schipper zal geen kou vatten. Gewatteerde jassen in felle kleuren vind je ook, van fel rood tot oranje en kobalt blauw. Je kunt een heus statement maken met één van deze jassen. Behandel ze goed en de jassen zullen jaren mee gaan. Ga op tocht, duik in het water of huur een bootje. Voel je een echte matroos of schipper met de jassen van Gaastra. Warm, beschermd en fashionable! Dat is wat Gaastra jassen uitstralen.