Petrol Jassen & Blazers Heren 20 artikelen

Petrol Jassen & Blazers Heren 20 artikelen
20 artikelen
20 van 20 artikelen

Petrol Winterjassen

Petrol Industries is all about nonchalance. Dit merk richt zich op de wat speelse maar toch nette look. Een combinatie van beide dus eigenlijk. Of je nu een outfit zoekt voor bij een nette pantalon of een mooie verwassen broek, Petrol heeft het. Dit geldt zeker voor de uitgebreide jassencollectie van dit hippe merk.

PETROL WINTERJASSEN: OVERAL BIJ TE DRAGEN

Je kleedt een jas perfect bij een mooie jeans of aansluitende broek. Dus of je nu een driedelig pak, pantalon of ripped jeans aanhebt, met een Petrol jas geef jij jouw uitstraling net even dat beetje extra. De jassen worden gemaakt van de beste materialen en zijn zodanig gemaakt dat ze aanlsuiten bij de wensen van de moderne man. Een jas die modieus, trendy maar natuurlijk ook comfortabel is. Jassen met een stoere uitstraling of juist een wat netter leren jackje. 

MIX 'N MATCH

Voor wanneer je echt fan bent van een klassiekere look kun je natuurlijk altijd kiezen voor een mooie wollen jas. Dit type jas staat eigenlijk overal bij en is dus een echte kameleon. Stoere versie met een jeans, nette versie met een pantalon. Qua schoenen kun je bijna niet missen, of je nu stoere bikerboots of een nonchalante sneaker eronder draagt, jouw look is helemaal af!