Haal de herfst in huis met de woontrends van dit najaar

Kleurenpalet

Deze herfst bestaat het kleurenpalet voornamelijk uit tinten die je ook in de natuur terugvindt. Denk hierbij aan verschillende tinten groen, maar ook aan beige, cognackleur, kastanjebruin en chocoladebruin. Kleed bijvoorbeeld jouw bank aan met allerlei verschillende natuurtinten voor een trendy effect. Deze kleuren zorgen voor een ontspannen en warme sfeer in huis. 

Aardse elementen

Dit najaar zijn aardse elementen helemaal trendy! Ook hier zien we materialen die terug te vinden zijn in de natuur, zoals steen en hout. Ook marmer is helemaal hip deze herfst. Eén van de trends van dit najaar is om de verschillende materialen met elkaar te combineren. De kunst is om de verschillende accessoires in een groepje bij elkaar te plaatsen op bijvoorbeeld je dressoir of eettafel. Zo creëer je een stilleven effect van allerlei verschillende objecten zoals bloemen, vazen en potten. Gecombineerde items versterken elkaar.  

Gebogen vormen

Een andere trend deze herfst zijn accessoires en meubelen met gebogen vormen. Deze vormen worden onbewust door ons als veilig beschouwd en zijn daarom perfect voor in huis. De verschillende vormen zijn eenvoudig met elkaar te combineren voor een modern maar toch knus effect. Zet je accessoires niet te statig naast elkaar, maar speel er een beetje mee. Etaleer de accessoires op stijlvolle wijze op bijvoorbeeld een houten plank aan de muur of een dressoir.

Bijzettafel als woonaccessoire

Een bijzettafel als woonaccessoire is naast dat het leuk staat in huis ook nog eens heel handig. Zo kun je in plaats van een salontafel twee of drie bijzettafels in verschillende formaten of kleuren bij elkaar zetten. Ook is een bijzettafeltje leuk voor in een hoek naast de bank of in de hoek van je slaapkamer. Een tip voor als je een kleine woonkamer hebt: kies voor een bijzettafel waar je onderdoor kan kijken, dit zorgt voor een ruimtelijker beeld van de kamer. 

Gezelligheid

Wanneer het buiten weer sneller donker wordt zijn kaarsen en sfeerverlichting onmisbaar voor een knusse en gezellige sfeerplek in huis. Naast normale kaarsen kan je ook kiezen voor heerlijke geurkaarsen voor een aangename geur in huis. Daarnaast zien ze er ook nog eens fantastisch uit, wij zijn fan! Zet de kaarsen op een houten of marmeren plateau en maak je dressoir of salontafel een stuk gezelliger. 

Ben jij nog op zoek naar nieuwe trendy accessoires voor in huis?

Bekijk de collectie online of bezoek één van onze winkels en deel jouw woonaccessoires met #mooimetbomont.

Larissa

Stage Collega Marketing