Deze kledingstukken mogen niet ontbreken in je kast

Een paar goede basics in je kast hebben is key, dat weten we allemaal. Dit zijn de wat neutrale kledingstukken die de basis vormen van je outfit. Welke basics mogen er niet ontbreken in jouw garderobe om de beste looks te creëren. We geven je even een opfrisser van basics die je écht moet hebben in je garderobe!

1. Een witte blouse

Een witte blouse kan je overal mee combineren en is een echte musthave voor je kast. Vroeger droeg je hem alleen in kokerrokken als super netjes, maar juist nu is een witte blouse heel leuk onder een jasje met een spijkerbroek en stoere laarzen. Je kan een witte blouse dus chique dragen, maar ook stoer! Ideaal en dus een echte perfecte basic.2. Een donkerblauwe jeans

Hiermee bedoelen we geen lichte jeans, maar ook niet te donker. Eentje die hier precies tussenin valt is perfect. Als er één kledingstuk is die je altijd wel kan dragen dan is dat een fijnzittende jeans. Je kunt een jeans namelijk dragen wanneer je uiteten gaat, maar ook naar een feestje. Kortom een jeans is altijd goed. Daarnaast is het belangrijk om een jeans te kopen die past bij jouw figuur. 3. Little Black Dress

Een zwarte jurk tot net boven de knie is een item dat veelzijdig, tijdloos en toegankelijk is. Een zwarte jurk kun je in alle tijden dragen én als extra voordeel het slankt ook nog eens enorm af. Win-win ladies! Het is een goede keuze om eindeloos te combineren met de mooiste sieraden en accessoires. Een little black dress verveelt nooit!

4. Basic T-shirts

Bezuinigen op basic T-shirts is géén goed idee. Integendeel! Voor een paar goede, tijdloze basics is het juist belangrijk om voor kwaliteit te gaan. Investeer dus in goede kwaliteit T-shirts. Je draagt ze namelijk heel gemakkelijk met je trenditems ter opvulling. Bijvoorbeeld een wit T-shirt, met een ruitjes blazer en een jeans.

Shop T-shirts 


5. Blazer

Een blazer is ook weer zo’n kledingstuk waar je alle kanten mee op kunt gaan. Chique of casual, met een blazer kun je eindeloos combineren. Daarnaast dient het ook als extra laagje tijdens de koudere winterdagen. Heel leuk om dan een coltrui met een turtle neck eronder te dragen. Een blazer in een basic kleur is het meest handigst om aan te schaffen zoals zwart, wit of grijs.

Shop Blazers 


6. Trenchcoat

Tijdens het voorjaar kunnen de temperaturen nog wel eens verschillen, dan wil je natuurlijk even een extra laagje aan. Kies daarom voor een trenchcoat. Het is een elegante, vrouwelijke jas die voor meerdere gelegenheden aan kan. Zowel casual als chique met een trenchcoat zit je altijd goed!

Shop Trenchcoats

7. Sneakers

Een paar heerlijke stappers mogen ook niet ontbreken in je garderobe. Kies daarom voor een sneaker die niet te opvallend is en met een basiskleur. Je kunt ze bij iedere outfit dragen, zowel bij een lange jurk als bij een strakke jeans. Daarnaast zit een sneaker echt als gegoten en wil je ze bijna niet meer uit doen. Win-win!8. Leren jas

Een leren jas hoort gewoon in jouw kledingkast thuis. Het is ook weer een item wat je op verschillende outfits kan dragen, bijvoorbeeld op een maxi-jurk. Hierover wil je geen lange trenchcoat jas dragen, maar eerder een stoer leren jasje die ook korter is. Een leren jasje is de perfecte combinatie tussen stoer en casual chic.


Heb jij deze toppers al in je kast hangen?

Bekijk de collectie online of bezoek een van onze winkels en maak jouw kledingkast helemaal up-to-date!


Shop Dames

Valérie

Online Marketeer

Lees meer