Bomont breidt uit met Latenzo by Bomont

De Bomont familie breidt verder uit! Per 1 juli 2023 zal kledingwinkel Latenzo in Udenhout verder gaan als Latenzo by Bomont. Een nieuw hoofdstuk begint voor beide winkels en daar willen we jullie in meenemen!

Eervol en vertrouwd

De doorstart van Latenzo by Bomont komt na het plotselinge overlijden van de gewaardeerde eigenaresse Jakomien van Zetten. ‘’We zijn bedroefd door het verlies van Jakomien en onze gedachten gaan uit naar haar nabestaanden’’ aldus Ron Bouwman, eigenaar van Bomont. De klanten die Latenzo goed kennen, kunnen erop vertrouwen dat zij kunnen blijven genieten van de persoonlijke service die zij gewend zijn.

Zeg je stijl, zeg je Latenzo

We willen jullie natuurlijk heel graag meer vertellen over Latenzo by Bomont. De in Udenhout gevestigde kledingwinkel, is een paradijs voor de modebewuste shopper. Met een oppervlakte van maar liefst 2000m2 aan dames- en herenkleding, vind je hier alles wat je zoekt. Extra fijn: veel van jullie favoriete Bomont merken, zoals NukusPME LegendGeisha en Vanguard, zitten ook bij Latenzo by Bomont in het assortiment. Benieuwd welke merken je nog meer kunt shoppen bij Latenzo by Bomont? Bekijk hier het volledige merkoverzicht.

Voor ieder wat wils

Van trendy en gedurfde outfits tot klassieke pakken voor elke gelegenheid, het is er bij Latenzo by Bomont. Ervaren medewerkers staan klaar om jou te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte kledingstukken in jouw stijl. Heb jij kleding die ingenomen moet worden? De coupeuse van Latenzo by Bomont kan het.

En niet te vergeten: de geweldige Girl Cave! Stap binnen en laat je onderdompelen in een wereld van fashion. Hier vind je een uitgebreide selectie van trendy kleding en accessoires, van merken zoals Refined Department, My Jewellery, Raizzed en Loavies. Speciaal voor de vrouwen die op zoek zijn naar iets unieks en bijzonders.

Shoppen, shoppen en ... genieten!

Even een pauze nemen tijdens het winkelen? Neem dan lekker plaats in de gezellige koffiecorner. Onder het genot van een vers gebakken cake en een heerlijke koffie, kom jij even bij. Wij begrijpen het belang van gemak en comfort, dus vind je recht voor de deur gratis parkeergelegenheid.

Latenzo by Bomont is op dit moment nog een op zichzelf staande winkel, en is dus nog geen Bomont-winkel. Voorlopig blijft alles bij Latenzo zoals het is, en zal pas later worden verkend hoe we geleidelijk meer de richting van Bomont zullen opgaan. Als klant kun je erop vertrouwen dat je kunt blijven genieten van de persoonlijke service die jullie van Latenzo en Bomont gewend zijn.

We hopen jullie snel te zien bij Latenzo by Bomont in Udenhout!

Bekijk de openingstijden en meer winkelinformatie hier:

Latenzo by Bomont

Thirza

Hoofd Studio