I Love Candies 1 artikelen

Kies je categorie
I Love Candies 1 artikelen
Doelgroep Toon producten
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Toon producten

I Love Candies 1 artikelen

1 van 1 artikelen

I Love Candies

Bij het lezen van de naam ‘I Love Candies’ denk je niet direct aan een schoenenmerk. Toch past dat wel bij dit bedrijf. Hoe ongebruikelijk die naam is, zo uniek en uitgesproken zijn de schoenen van I Love Candies. Na een ontmoeting tussen een Nederlandse modespecialist en een Portugese designer werd het bedrijf in 2012 opgericht. Zij deelden dezelfde passie, namelijk vakmanschap en het volgen van de laatste trends. Dat was dan ook een reden om samen te gaan werken en een merk op te richten waarin ze hun liefde voor schoenen in kwijt kunnen.

HANDGEMAAKTE BEAUTIES

De collectie damesschoenen van ILC is zeer divers en heeft voor ieder wat wils. Espadrilles, laarsjes en sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wat voorop staat is dat de schoenen allemaal handgemaakt zijn. Verder hebben de ILC schoenen een uniek design, dat het resultaat is van een mix tussen klassieke items en de laatste modetrends. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxueuze uitstraling. Dit in combinatie met het vakmanschap zou moeten zorgen voor een hoge prijs, maar niets is minder waar. I Love Candies schoenen zijn zeer goed betaalbaar. Een goede prijs/kwaliteitverhouding dus.

THE CANDY SHOP

De mooiste damesschoenen vind je overzichtelijk in onze webshop. Filter op basis van je voorkeuren, dan heb je zo jouw nieuwe favoriete schoenen of laarzen gevonden. I Like Candies schoenen shop je online in de ‘Candy Shop’ van Bomont. Hier profiteer je ook nog eens van gratis verzending bij een besteding van minimaal 20,- en krijg je per bestelling 5% spaarbonus. Als je ILC schoenen niet passen mag je ze binnen 30 dagen terugsturen.