Ipuro Huisparfums 18 artikelen

Ipuro Huisparfums 18 artikelen
Onze merken Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Ipuro Huisparfums 18 artikelen
18 artikelen
18 van 18 artikelen

Ipuro

De basis van alle geuren vind je terug in de natuur. Geuren weerspiegelen je karakter, persoonlijkheid, en voorkeuren. Door natuurlijke en pure ingrediënten te gebruiken, ontwikkelt het merk unieke geuren. Huisgeuren die qua karakter doen denken aan alledaagse dingen die je vindt in de natuur. Denk aan vanille, citroen/limoen, of de frisse geur van sinaasappel. Een bos verse bloemen of het warme gevoel wat je krijgt bij een volle ceder houten geur. Geuren roepen emoties op en brengen je terug naar die bijzondere plek uit je jeugd of het frisse gevoel van een bloemenveld. Huisparfums hebben de kracht om je zintuigen te prikkelen en je favoriete woonruimte terug te brengen naar een oase van rust, gezelligheid of fristheid.

GEUREN DIE JE PRIKKELEN

De mens is in staat om meer dan 10.000 geuren te onderscheiden. We kunnen dus wel stellen dat de reukzin het meest complexe en complete zintuig is wat een mens heeft. Vroeger was de reukzin ontzettend belangrijk om gevaar te kunnen ruiken en te kunnen overleven. Anno 2019 is dat nog steeds het geval. Het herkennen van geuren is cruciaal voor een mens. Ondanks dat we nu onze reuk niet meer perse hoeven in te zetten om te kunnen overleven, kunnen we onszelf wel laten meeslepen met een heerlijke geur. Citroen en hout voor in een warme en sfeervolle woonkamer en de frisse geur van lelies en bloemen voor in de slaapkamer of badkamer.

OVERAL EEN LEKKER LUCHTJE

Een unieke geur voor in iedere ruimte van het huis. Door de speciale technologie blijven de geurstokjes lang ruikbaar en zul je lang plezier hebben van jouw favoriete geur. Naast geurstokjes vind je in onze webshop ook interieurparfums en huisparfums. Zoals het woord al zegt, deze parfums spuit je in je woonkamer, slaapkamer of badkamer op een oppervlakte of stof en de ruimte zal worden voorzien van een heerlijk geurtje. Nooit meer nare geurtjes met Ipuro!