Sea Barrier Herenkleding 3 artikelen

Sea Barrier Herenkleding 3 artikelen
Maat Toon producten
Kleur Toon producten
Prijs Toon producten
Seizoen Toon producten
Sorteren op
Toon producten
Sea Barrier Herenkleding 3 artikelen
3 artikelen
3 van 3 artikelen

Sea Barrier

Frisheid, een eigentijdse stijl en een oog voor detail. Perfectie is niet altijd mogelijk, maar je kunt het wel nastreven. Robuuste ontwerpen en altijd de beste kwaliteitsstandaarden. Sea Barrier ontwerpt sinds 1962 kledinglijnen die puur en alleen gebaseerd zijn op de moderne man. Gekeken naar de wensen en verlangens van nu, ontwerpen zij een lijn die naadloos aansluit aan het drukke leven van de gemiddelde man.

KLEDING DIE AANSLUIT OP JOUW LOOKS

Ga voor een totaal elegante look, terwijl je wel zelf beslist welke stijl je daarbij toepast. Kies voor op maat gemaakte producten, de platina uitstraling of ga voor een sportieve look. Met je blik op de toekomst zal elk klein detail worden meegenomen. Laat je persoonlijkheid spreken en doe dat door kleding te kiezen die feilloos aansluit op jouw lichaamsvorm, wensen en voorkeuren.

WARM IN DE WINTER

Ren door de dag, van ’s ochtends tot ’s avonds laat. Ga naar je werk, beoefen je hobby’s en passies en maak jezelf uniek. Sea Barrier zal daar zijn om je warm, comfortabel en droog te houden. De winterjassen van Sea Barrier zijn gemaakt van stevige stoffen die een lange levensduur garanderen. De jassen hebben een stoere maar elgante look en laten zien hoe verfijnd een man zichzelf kan stijlen. Combineer zo'n mooie winterjas met een stoere jeans met wassing, een paar grove veterboots en een kabeltrui en wij weten zeker dat je lekker warm en comfi zult blijven. Maar ook boven een wat nettere outfit mistaan deze toppers van jassen zeker niet. De winterjas van Sea Barrier: Elegant, functioneel én trendy!